FI / EN

Tuija Pehkonen

Juontaja Tuija Pehkonen
Seuraavat keikat

Esittely

Tuija Pehkonen on juontaja-toimittaja, media-alan moniosaaja, joka on tehnyt pitkän uran niin tv:n, radion kuin podcastienkin puolelle. Tuija on juontanut mm. Kesäterassi-, Kenen Kotona- ja Tuija Tähtien Kanssa -ohjelmia, ja hän teki vuosikaudet Yle Puheelle henkilöhaastatteluita alansa eturivin suomalaisista.

Tuija on todella kokenut haastattelija, tunnelman nostattaja ja moderoija, jonka käsiin voi luottaa tilanteen kuin tilanteen ja joka kykenee niin syvälliseen yhteiskunnallisten aiheiden käsittelyyn kuin kepeään viihdyttämiseenkin.

Tuija tarttuu mielellään kaikenlaisiin juontotöihin yritystilaisuuksista hyväntekeväisyysgaaloihin ja sporttitapahtumista kauneusmessuihin. Tuijan voi tilata myös seminaareihin ja puhetilaisuuksiin, puhumaan esimerkiksi oman polun löytämisestä, kiltin tytön taakasta tai (epä)tasa-arvosta. Hienon vastaanoton saanut Kiltin tytön tottelemattomuuskoulu -podcast saa jatkoa syksyllä 2024, jolloin myös aihetta sivuava kirja julkaistaan.

Aito, innostava, rehellinen, kupliva, toiveikas, aurinkoinen. Siinäpä muutama adjektiivi kuvailemaan Tuijaa.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit