FI / EN

Trio Wanha Swengi

Wanha Swengi, jazz- ja swing -yhtye.
Seuraavat keikat

Esittely

Trio Wanha Swengi soittaa gypsy swingiä, jossa yhdistyvät tyylikkäällä tavalla 30- ja 40-lukujen mukaansa tempaava swing-musiikki, ranskalaiset musette-valssit ja kitaristien virtuoosimainen ja tunteikas soittotyyli. Ohjelmistosta löytyy myös laaja valikoima vanhaa suomalaista musiikkia 30-70-luvulta swing-tyyliin sovitettuna.

Yhtyeen jäsenet Tuomas Lehto (kitara, laulu), Kyösti Aalto (kontrabasso) ja Tomi Kettunen (kitara) luovat yhdessä musiikkia, joka vie kuulijan matkalle vanhoihin hyviin aikoihin. Esikuvinaan yhtye pitää mm. Tchavolo Schmittiä, Biréli Lagrènea ja ennen kaikkea Django Reinhardtia ja Stéphane Grappellia, jotka yhtyeensä Quintette du Hot Club de Francen kanssa kehittivät aivan omanlaisensa tyylin.

Wanha Swengi tekee säännöllisesti keikkoja ympäri Suomea mm. Helsingin Storyvillessä, Tampereen Paapan Kapakassa. Yhtyeen jäsenet ovat olleet myös tuttu näky monilta jazz-festivaaleilla mm. Pori Jazz-, Kaamosjazz- ja Baltic Jazz-festivaaleilla. Yhtye on tilattavissa myös yksityistilaisuuksiin ja esimerkiksi hääparit ovat olleet kovin innostuneita Wanhan Swengin musiikista. Sehän on hyvin tanssittavaa ja jalalle käyvää!

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit