FI / EN

Tommi Mujunen

Tommi Mujunen, stand_up23k
Seuraavat keikat

Esittely

Stand up -koomikko Tommi Mujunen on lahtelainen duracell-jänis, joka pohtii lavalla muun muassa sitä, mitä tapahtuu kun vanginvartija tuo töitä kotiin? Tommin energia ja veikeä persoona aiheuttaa monille pakottavaa kikatusta ennen kuin hän on edes avannut suunsa. Ja kun hän pääsee vauhtiin ollaan pian penkin alla.

Tommi on hämmästyttävä ja sympaattinen naapurin poika vaikkakin hieman erikoinen. Hän käsittelee jutuissaan kaikille tuttuja asioita absurdin ja lievästi mustan huumorin tapaan. Tommi tuo lavalle hysteerisen hauskoja hahmoja,päättömiä tilanteita ja ystävällistä vuorovaikutusta yleisön kanssa. Varoitus: Tommin keikan jälkeen saatta koskea mahaan!

– Mistäkö sitten lavalla puhun? No minähän puhun kaikesta mahdollisesta, josta olen jotain hauskaa keksinyt. Monesti keksin puhuttavani myös vasta lavalla. Improvisaatio kuuluu vahvasti keikkoihini, ja siitä myös selvästi eniten nautin. On siinä sekin hyvä puoli, että joka esitys on varmasti aina erilainen. Jos haluat juhlaasi ammattikoomikon, joka selviää hankalammastakin tilanteesta, niin voin lämpimästi suositella itseäni.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit