FI / EN

Tohtori Tapani Kiminkinen

Maalaistohtori Tapani Kiminkinen
Seuraavat keikat

Esittely

Tohtori Tapani Kiminkinen on terveen elämän sanansaattaja. Saarijärven terveyskeskuslääkärinä toimiva ja TV:stä tuttu Tapani on pidetty luennoitsija ja puhuu terveydestä, sairauksista ja niihin johtavista syistä kansantajuisesti ja hauskasti. Esiintymistilaisuudet täyttyvät, kun maalaislääkäriksikin kutsuttu Kiminkinen antaa elämänohjeita terveellä maalaisjärjellä höystettynä TV-sarjasta Tohtori Kiminkinen tutulla huumorilla.

Maalaislääkäri-lempinimen saanut Kiminkinen on kirjoittanut muun muassa kirjat Terveys pidentää ikää. Maalaislääkärin elämäntapaopas (2007), Maalaislääkärin viimeisimmät kiusaukset (2008), Maalaislääkärin matkassa (2011) ja Lukot auki, sanoo maalaislääkäri (2012) ja Kiminkisen suuri lääkärikirja (2013). Vuonna 2017 ilmestyi Tapani Kiminkisen ja kansanparantaja Hannes Karppisen yhteisteos Parannetaan kansa.

Tilaa Tohtori Tapani Kiminkinen tapahtumaasi!

Lue lisää

Lisätiedot

Referenssi

Tapani Kiminkinen ja Ulla ovat aivan mahdottoman ihana pariskunta ja Kiminkisen ammattitaito niin ihmisenä, puhujana kuin asiantuntijana on vertaansa vailla.

Asiakkaat antavat erittäin kiitettävän arvosanan ja arvostavat tätä hetkeä, jonka ovat Kiminkisen kanssa.  Hienoa tarjota asiakkailleen tällainen kokemus, jota he arvostavat, lähtiessä kiittävät.

Tiina Mäntyharju
Laukaan Peurunka, Peurunka Oy

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit