FI / EN

The Beatles Tribute Band

Seuraavat keikat

Esittely

Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band on erikoistunut The Beatlesin ja muun sixties-musiikin esittämiseen. Tämä rentoa ja reipasta brittiläistä intoa uhkuva ryhmä vie kuulijansa ainutlaaatuiselle aikamatkalle. Aikamatka hyppii  Hampurin aikaisista vuosista aina Abbey Roadille saakka, Liverpooliin, rakkauden kesään -67 ja Lontoon Savile Rowlle, mutta meno ei muutu mihinkään!

Yhtye on esiintynyt useilla keikoilla Liverpoolin BeatleWeekillä mm. Adelphi hotellin pääkonsertissa ja tehnyt yhteiskonsertin Tony Sheridanin kanssa, ja keikkailee jatkuvasti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Heidän ohjelmiatonsa on räjähtävän värikäs, ja tähän monipuoliseen kokonaisuuteen kuuluu mm. She Loves You, All My Loving, Drive My Car, I Want To Hold Your Hand, All You Need Is Love, Something, Yesterday, Hello Goodbye, Lady Madonna ja paljon muita hittejä.

Beatles tribuutti sopii ravintola- ja klubikeikoille, sekä yritysteen teemajuhlien ohjelmanumeroksi. 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit