FI / EN

Teppo Tuomisto

Teppo Tuomisto, trubaduuri, kitaristi
Seuraavat keikat

Esittely

Teppo Tuomisto, trubaduuri. Mies ja kitara. 

Mieleen jäävä pehmeä ja soiva ääni sekä karismaattinen läsnäolo. Vuosien keikkakokemus on pitänyt yllä innostusta tehdä ja soittaa musiikkia täydellä sydämellä. Laulaja-lauluntekijänä keikkailunsa aloittaneen ja sittemmin myös trubaduuriksi muuntautuneen ammattimuusikon ohjelmisto tarjoaa musiikkia monipuolisesti.

Varma ote soittamiseen ja laulamiseen yhdistettynä aitoon ja rentoon olemukseen on tuonut keikkoja ympäri Suomea erilaisissa yritystilaisuuksissa, juhlissa, ravintoloissa sekä Itämeren risteilyaluksilla. Olipa kyseessä rauhallisempi illanvietto tai bilefiiliksen nostattaminen, niin tilanteeseen kuin tilanteeseen räätälöityy sopiva tunnelma.

Ed Sheeran, Metallica, J. Karjalainen, CCR, Olavi Uusivirta, Dua Lipa, Rauli Badding, RHCP, Eput, Bruno Mars, Egotrippi, Hector, Hurriganes ja paljon muuta monesta eri genrestä. Lähes 400 kappaletta tunnettuja hittejä ja ikivihreitä. Kaikille jotakin. Jos biisilistasta vielä puuttuu sinun lempparisi, niin juhliisi mennessä sekin löytyy.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit