FI / EN

Teijo Lindström

Teijo Lindströn. Taustalla komea pylväshalli
Seuraavat keikat
Ei keikkoja

Esittely

Tangokuninkaaksi vuonna 2017 kruunattu Teijo Lindström on valloittava persoona ja esiintyjä. Ennen tangokruunua Teijo on keikkaillut ja konsertoinut paljon, mutta voiton myötä hän tuli tutuksi Suomen kansalle, ja kaikille tuli selväksi, että tämä mies ja hänen mahtava äänensä ja tulkintansa ovat tulleet jäädäkseen.

Aikamoisena veijarinakin tunnetun Teijon uudisti kertaheitolla ohjelmistonsa ja nyt keikoilla soi yleisön kiittelemä laaja- ja moniväritteinen tanssimusiikki.

– Ohjelmisto hyppäsi aimo annoksen eteenpäin ja uusimme kokonaan settimme. Nyt tanssi-iltamme ovat monipuolisia, kun ohjelmistoomme kuuluu perinteisten tanssilajien lisäksi paljon lattari-rytmejä ja tietysti myös mm. Buggit, Rockit ja Jivet. Mukana on harvemmin kuultuja rumbia, kuten Palaa luoksein mun, joka yksi rakkaimmista lauluistani, swengaava Crazy Little Thing Called Love, vauhdikas Mustalaisnainen sekä Edit Piaffin upea valssi, Padam Padam, josta tanssikansa on ollut erityisen iloinen.

Erilaiset teemakonsertit ovat omiaan Teijolle, joka taitaa myös upeiden sovitusten teot, onhan hän toiminut myös suuren kuoron johtajana. Moniosaajan viimeisimpiä konserttirupeamia on ollut Henry Theelin musiikkiin perustuvat esitykset ja lisää erilaisia konsertteja on luvassa.

Syksyllä 2017 julkaistiin Teijon tangoalbumi Tangokuningas 2017 – Teijo Lindström. Albumi Oon rakkautta saanut julkaistiin 2018 (Sony Music) ja levyn ensimmäinen singlelohkaisu oli nimeltään Jos jätät minut.

Lataa julista A3  (pdf)

Lue lisää

Lisätiedot

Taustaa

Teijo Lindström elää musiikista ja on esiintynyt jo pitkään erilisten kokoonpanojen kanssa. Teijo johtaa myös Pohjoismaiden suurinta showkuoroa, 140 naislaulajan Viihdekuoro Buffoa.

Teijo Lindström lauloi voittoisasssa Tangomarkkinat-kilpailussa 2017 kappaleet Kotkan ruusu, Taivas salamoi ja Satumaa. Harrastuksikseen hän kertoo: musiikki, musiikki ja musiikki. Tuomaristossa istunut Esa Nieminen kuvasi vastineeksi Teijoa hauskasti: se ääni, se ääni ja se ääni.

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.