FI / EN

Tanssishowt, teemalliset

Latin Show
Seuraavat keikat

Esittely

Vauhdikkaat ja värikkäät teemalliset tanssishowt tarjoavat yritysjuhliin menoa ja meininkiä, glitterin kimallusta ja mukaansatempaavaa musiikkia. Tässä muutamia esimerttejä, kysy lisää.

Latin Show tarjoaa kuumia lattarirytmejä suoraan etelän yöstä. (Pääkuvassa)

Vauhdikkaassa ja värikkäässä tanssishow’ssa ovat mukana mm. rytmikäs samba, vauhdikas cha cha cha sekä iloinen salsa. Kohtalokkaampaa tunnelmaa luo espanjalainen härkätaistelutanssi Pasodoble. Asut ovat raikkaita ja värikkäitä.

HIgh Heels, showtanssiryhmää

High Heels Go West on vauhdikas ja värikäs paketti villin lännen meininkiä.

Tanssishowssa kuulet tuttuja hittejä eri vuosikymmeniltä ja pääset mukaan seikkailuun intiaanien ja länkkäreiden maahan. Show koostuu erityylisistä sisääntuloista mm. cowgirl-meininkiä, intiaanityttöjä, meksikolaista menoa ja tietenkin saluunaneitoja.

 

Cabarem, showtanssiryhmä

Cabaret-tunnelman mukaisesti tämä tanssishow pitää sisällään tanssityttöjä alusvaatteissaan, säihkyviä timanttikoruja, saumasukkahousuja, silinterihattuja ja upeita höyheniä.

Musiikkina on mm. charlestonia, jiveä, sekä tuttuja musikaalitunnelmia mm. ”All That Jazz”, musikaalista Chicago. Cabaret Show on näyttävä ja tyylikäs kokonaisuus joka henkii vanhanajan glamouria.

 

Tina Turner – Wildest Dreams

Tina Turner – Wildest Dreams –tanssishowssa on mukana Turnerin menestyskappaleita vuosien varrelta.

Esityksestä löydät niin paljettien loistoa, upeita glamourpukuja kuin viidakon trooppista tunnelmaakin, lisänä vielä jamesbondmaista sensuellia naiskauneutta.

 

Tanssishow

Secret Garden Show vie katsojan satujen ja tarujen ihmeelliseen maailmaan. Showssa nähdään pätkiä mm. Taru Sormusten Herrasta, Liisa Ihmemaasta sekä Kaunotar ja Hirviö -sadusta.

Tämä tanssishow on parhaimmillaan esitettynä muutaman miestanssijan johdolla. High Heels pääsee loistamaan paritanssitaidoillaan ja näyttävillä nostoilla. Upeat asut ja musiikki kruunaavat tämän loisteliaan kokonaisuuden.

 

70’s & 80’s Show on vauhdikas, mukaansa tempaava ja ennen kaikkea hauska paketti tuttuja hittejä kahdelta eri vuosikymmeneltä.

Show alkaa vauhdikkaasti Tina Turner’n Nutbush -kappaleella. Mukana on tuttuja kotimaisia artisteja kuten Katri Helena ja Frederik. Ulkomaalaisia tähtiä edustaa mm. Madonna, Michael Jackson, Tom Jones ja tietenkin legendaarinen Abba sekä Bee Gees. Puvustuksessa katsojalle tarjotaan väriloistoa ja paljettien kimallusta, komiikkaa unohtamatta.

 

Mystic Show vie katsojansa matkalle ympäri maailmaa. Matkalla pysähdytään mm. Intiassa, Japanissa, Turkissa, Egyptissä, Hawajilla, Australiassa sekä Brasiliassa. Show on vauhdikas, unohtamatta kuitenkaan itämaista mystiikkaa.

 

 

Scandinavian Babes edustaa alansa ehdotonta huippua. Ryhmän kymmenen jäsentä ovat poikkeuksetta kokeneita ja kansainvälisellä tasolla kilpailleita ja esiintyneitä kilpatanssijoita.

Tyylikäs puvustus ja näyttävä lavarekvisiitta hivelevät silmiä ja saattelevat kauniit esiintyjät vauhdikkaisiin show-teemoihinsa. Showta tukee aina myös erikseen tuotettu audiovisuaalinen tuotanto näyttävin screenein ja videotykein

 

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit