FI / EN

Tanssishowt

HIgh Heels showtanssiryhmä
Seuraavat keikat

Esittely

Vauhdikkaat ja värikkäät tanssishowt tarjoavat yritysjuhliin menoa ja meininkiä, glitterin kimallusta ja mukaansatempaavaa musiikkia.

Tanssishow’t luovat säkönöivää ja fiilistä nostattavaa tunnelmaa juhliin. Show’n tyyli voi olla vaikkapa glamourinhohtoinen tai urheilullinen tapahtuman luonteesta riippuen.

Teemalliset tanssishowt

Tanssishow-esityksiä on myös erilaisilla teemoilla. Miltä kuulostavat vaikkapa latino, cabaret tai villilänsi tai eri vuosikymmenten, esim. 70-luvun ympärille luodut esitykset?

 

Scandinavian Babes

Scandinavian Babes

Scandinavian Babes edustaa alansa ehdotonta huippua. Ryhmän kymmenen jäsentä ovat poikkeuksetta kokeneita ja kansainvälisellä tasolla kilpailleita ja esiintyneitä kilpatanssijoita.

Tyylikäs puvustus ja näyttävä lavarekvisiitta hivelevät silmiä ja saattelevat kauniit esiintyjät vauhdikkaisiin show-teemoihinsa. Showta tukee aina myös erikseen tuotettu audiovisuaalinen tuotanto näyttävin screenein ja videotykein.

Kysy lisää myyntipalvelustamme.

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit