FI / EN

Tankofutis

Tankofutis TyKy-päivän ohjelma
Seuraavat keikat

Esittely

Etsitkö tapahtumaasi uutta kaikille sopivaa liikunnallista aktiviteettia?

Tankofutis on kesäkauden kuumin uutuuspeli, joka sopii iästä, koosta ja kunnosta riippumatta kaikille. Tankofutiksessa kaksi viiden hengen joukkuetta pelaavat vastakkain 12 x 6 metrin kokoisella tankofutis-kentällä. Pelikentän hahmottaa parhaiten muistelemalla pöytäjalkapalloa. Tankofutiksessa pelaaja on itse kentällä!

Peli liikuttaa koko vartaloa, muttei vaadi kovaa kuntoa tai rasita väsymyksen partaalle. Jo yhdellä pelialustalla järjestettävissä turnauksissa peliin ehtii osallistumaan 40-60 henkilöä tunnissa. Tankofutiskenttä voidaan pystyttää mihin tahansa tasaiselle alustalle ulos tai sisätiloihin ja se vaatii toimiakseen vain normaalia verkkovirtaa.

Tankofutiksessa yhdistyy sopivassa suhteessa yhdessä tekeminen, hauskanpito ja leikkimielinen kisailu.

Tilaa nyt Tankofutis tapahtumaasi!

Katso kuinka homma toimii! Work goes happy -tapahtumassa 1.4.2014 oteltu tankofutiskisa, messukävijät vs. Work goes happy 2014 Dream Team, mukana mm. Mato Valtonen ja Lorenz Backman.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit