FI / EN

Taikuri Kari

Taikuri Kari ja ilmapalloeläimet
Seuraavat keikat

Esittely

Taikuri Kari tuo esityksellään riemukkaan taikuuden lasten ja aikuisten ulottuville. Kun tähän taikamaailmaan astuu, niin ihmetteleekin seuraavaksi, miten aika menetti merkityksen ja aika kului kuin siivillä.

Taikuri Kari saa lapset osallistumaan esitykseen taikaliikkeillä, ja hihkumalla lapsille ratkiriemukasta taikasanaa Makkarapoks!

Koko perheen taikaesitys sopii sekä pienille ryhmille että suuremmille estradeille.

35 minuutin mittainen kokoperheen taikaesitys sopii loistavasti yrityksen/yhdistyksen tilaisuuteen, jonne halutaan viihdettä lapsille ja paikalle erityisesti lapsiperheitä. Esitys voidaan jakaa myös kahteen 20 minuutin esitykseen.

Taikuri Kari tarjoaa täydellisen esityspaketin, joka sisältää kaiken tarvittavan onnistuneen tapahtuman järjestämiseen. Hän tuo mukanaan esiintymispaikalle taustaverhon ja äänentoiston, joten voit järjestää esityksen lähes missä tahansa tilassa.

 


 

Taikuri Kari esiintyy myös aikuisille: STAND-UP TAIKAESITYS

Hauska ja yleisöä osallistava taikaesitys sopii lostavasti mm. pikkujouluihin, asiakastilaisuuksiin, kesäjuhliin ja häihin! Tämä esitys rikkoo jään ihmisten väliltä ja saa heidät yhdessä hämmästelemään showta. Näin he saavat yhteisen puheenaiheen ja tunnelma rentoutuu.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit