FI / EN

Taavi Vartia

Taavi Vartia
Seuraavat keikat

Esittely

Taavi Vartia on viihteen, draaman ja elokuvan kokenut ammattilainen. Hänet tunnetaan ennen kaikkea ohjaajana ja käsikirjoittajana, mutta hänellä on vahva kokemus myös esiintymisestä niin tv-kameroiden kuin live-yleisön edessä. Vartia on osaava ja tilannetajuinen heittäytyjä, joka saa yleisön elämään mukana.

TV-esiintyjänä hänet muistetaan mm. YLE:n sarjoista Tämä on minun, Etusivu uusiksi ja Pääroolissa. Parhaillaan hän juontaa tv-sarjaa Kuvia ja käännekohtia, jossa viihteen, musiikin ja muidenkin alojen konkarit avaavat muistojensa arkkua. Taavi Vartia juontaa myös viihdesarjaa Kamera käy.

Juontaja

Taavi Vartia on varma valinta, kun tarvitaan sisällöntajuista juontajaa, jolla on sopivasti pilke silmäkulmassa vakavissakin paikoissa.

Vartia on Suomen elokuvaohjaajaliiton jäsen, Suomen kirjailijaliiton jäsen, Suomen näytelmäkirjailijaliiton jäsen ja Suomen Journalistiliiton jäsen.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit