FI / EN

Suvi Karjula

Suvi Karjula kitaransa kanssa.
Seuraavat keikat
Ei keikkoja

Esittely

Laulaja, muusikko ja lauluntekijä Suvi Karjula ei suostu asettumaan mihinkään musiikkigenreen pysyvästi. Taitava artisti soljuu kuin kotonaan niin iskelmän, rautalangan, jazzin, kun popin saralla. Keikoilla soivat niinikään rockin helmet kuin monet suomalaisille tutut hititkin.

Suvi Karjula viihtyy myös countryrockin äärellä. Sooloalbumi on valmisteilla; sillä artisti sukeltaa juurilleen rock-musiikin pariin, mutta levyllä kuljetaan myös monissa muissa eri tunnelmissa aina singer-songwriter-musiikkiin saakka, iskelmällisiä sävyjä unohtamatta.  Levyllä kuljetaan monissa eri tunnelmissa. Rinnalleen Suvi on saanut tulevalle albumille muusikkokonkareita, mm. Pekka Gröhn, Mikko Löytty, Jouni Saarnio ja Kepa Kettunen. Suvi on julkaissut albumilta jo soolosinglet Elokuu (2021) ja Muutama mukava muisto (2022).

– Tämä on eka levy, jonka kaikissa biiseissä on oma sävellykseni ja sanoitukseni, kertoo Suvi. – Teen levyä valmiiksi hiljalleen aivan mahtavan porukan kanssa. Oikea dreamteam! Minä sävellän ja sanoitan laulut ja laulan ne, Jouni Saario (mm. Poutahaukat) sovittaa ja soittaa kitarat, Pekka Gröhn (mm. J.Karjalainen) soittaa Hammondeja ja koskettimia, Kepa Kettunen (mm. Agents, Pave Maijanen) soittaa rumpuja ja Mikko Löytty (mm. Dave Lindholm) soittaa bassoa. VK-Studion Rami Hänninen (mm. Varjokuva) miksaa, äänittää ja kannustaa.

Suvin voi nähdä nyt duo- ja trubaduurikeikoilla kitaransa kanssa. Suvi keikkailee myös suositun In The Mood -yhtyeen solistina. Aiemmin Suvi on julkaissut yhden oman soololevyn, ITM:n kanssa albumin, lukuisia singlejä, sekä 10. taiteilijajuhlavuoden kunniaksi Spotifyssa korona-ajan Lokasessiot (albumi livenauhoituksena studiolta).

Keikkakalenterissa olevat keikat on aina In The Mood -yhtyeen kanssa, jos ei toisin mainita.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.