FI / EN

Suvi Aalto

Seuraavat keikat

Esittely

Suvi Aalto on viehättävä, uusi tulokas pop-artistien taivaalla. Hän on valloittanut jo monia keikkaestradeja ja konserttilavoja. Aktiivisesti keikkaileva Suvi Aalto herätti huomiota jo vuonna 2013 The Voice of Finland -kilpailun finaalissa. Keväällä 2017 Suvi nähtiin mm. siskonsa Saara Aallon Hartwall Areenan megakonsertissa.

Suvi on esiintynyt myös monissa kirkkokonserteissa. Vuonna 2013 Suvi oli Saara Aallon ja Tomi Metsäkedon kanssa jouluisella kirkkokiertueella Kuului laulu enkelten sekä 2016 Teemu Roivaisen ja Camilla Bäckmanin kanssa Joulun enkelit –kiertueella.

Oulussa syntynyt Suvi Aalto on valmistunut Pop Jazz konervatoriosta muusikoksi (2017). Hän on ollut mukana myös Oulun kaupunginteatterin Poika Mancini –musiikkinäytelmässä (2014 – 2015). Nykyään Suvi asuu Helsingissä. Suvi työstää koko ajan omaa musiikia, jota julkaistaan pian.
 
Kokoonpanot

Suvi Aalto & bilebändi
Vauhdikkaan illan musiikkina on pääosin englanninkielisiä hittejä, mutta myös suomihittejä.

Konsertit
Taidokkaana esiintyjänä Suvilta luontuvat niin pop-konsertit kuin muut tyylikkäät konsertit, myös joulukonsertit. Pienimuotoisista säestyksistä (esim. pianon ja/tai kitaran säestyksellä) tai suurempiin kokoonpanoihin, aina big bandiin asti. Taidokkaana muusikkona tunnetun Suvin voi nähdä konserteissa soittavan myös itse pianoa ja poikkihuilua.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit