FI / EN

Suomi-Filmin Sävelin

Suomi-Filmin sävelin. Arja Koriseva, Hannu Lehtonen
Seuraavat keikat

Esittely

Suomi-Filmin Sävelin – Arja Koriseva ja Hannu Lehtonen

Suomi-filmin sävelin on riemastuttava musiikillinen läpileikkaus suomalaisen elokuvan kulta-ajasta. Suomi Filmin Sävelin musiikkiesityksessä on mukana kaikkien aikojen tangokuningatar Arja Koriseva ja konserttilavojen suosikkibaritoni Hannu Lehtonen sekä Juha Tikan luotsaama SF-orkesteri. Ryhmä tuo estradille upean koosteen ikivihreistä elokuvasävelmistä, jotka ovat viihdyttäneet suomalaisia jo vuosikymmeniä.

Suomi-filmin sävelin kertoo lauluin ja pienin tarinoin kotimaisen elokuvahistorian kulta-ajasta. Konsertissa on mukana teatterista tuttuja elementtejä ja yleisö saa nauttia myös aidoista Suomi-filmeistä otetuista elokuvaotteista. Suomi-Filmin Sävelin -esityksen on ohjannut ja käsikirjoittanut Susanna Haavisto.

Suomi-filmin sävelin musiikista vastaa Juha Tikan SF-orkesteri, jossa soittavat Pekka Kuorikoski (kosketinsoittimet, viulu), Tuomas Kesälä (piano, haitari), Jarmo Nikku/Jari Nieminen (kitara, banjo, mandoliini), Juha Tikka (bassot, trumpetti) ja Vesa Aaltonen (rummut). Lisäksi Hannu Lehtonen soittaa saksofoneja ja perkussioita.

Esitys sisältää lauluja mm. elokuvista SF-paraati, Kulkurin valssi, Salakuljettajan laulu, Pekka Puupää kesälaitumella, Vodkaa, komisario Palmu ja Kreivi. Laulujentekijöinä George de Godzinsky, Georg Malmsten, Toivo Kärki, Rauno Lehtinen ja tietenkin kultakurkku Olavi Virta.

Suurta mielenkiintoa herättänyt Suomi-Filmin Sävelin on kiertänyt myös kiertuemuotoisena ja pyörinyt kesällä täysille katsomoille Vantaan Backasen kesäteatterinäytöksenä (kesällä 2013) ja sen jälkeen tuotanto on pyörinyt konserttilavoilla ympäri Suomen.

Suomi-filmin sävelin -esitys kuuluu nostalgiasarjaan, jonka ohjannut ja käsikirjoittanut Susanna Haavisto. Muut nostalgiasarjan tuotannot ovat Laulaja Olavi Virta ja Muuttuvat laulut – George Ots.

Tilaa konsertti!

Konsertti sopii monenlaisille estradeille, myös tapahtumien erikoisohjelmaksi, yritysten asiakastilaisuuksiksi tai yhdistysten varainkeruuksi. Tilaa konsertti myyntipalvelustamme! Konsertin / musiikkiesityksen kesto noin 2 tuntia, väliaika 20 min. Tuotanto: MagnumLive.

• Katso otteita Suomi-Filmin Sävelin -esityksestä:

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit