FI / EN

Soiva Postikortti

Soiva postikortti, tv-ohjelma, AlfaTV
Seuraavat keikat

Esittely

Lavaiskelmätähdet saivat vihdoin oman musiikkimakasiiniohjelmansa syksyllä 2019. Nyt ohjelmanumeron voi tilata myös livekeikoille ja moniin tapahtumiin. 

Soiva postikortti on Milana Misicin emännöimä intiimi esitys, jossa vieraina ovat suomalaisen iskelmämusiikin huiput. Ohjelmanumerossa artistit kertovat elämästään ja esittävät lauluja eri musiikkigenreistä sekä omistavat kappaleita omille tärkeille ihmisilleen.

Paljon positiivista palautetta saanut kahdentoista ohjelman sarja nähdään AlfaTV:n syyskauden 2019 ohjelmistossa. Ohjelman artistivieraina ovat Marita Taavitsainen, Amadeus Lundberg, Eija Kantola, Mikael Konttinen, Saija Tuupanen, Kari Vepsä & Tara, Jonna Ortju & Namu,  Marco Lundberg, Lemmenlautta, Johanna Debreczeni ja Teijo Lindström. Viimeinen jakso on Milana Misicin oma jakso.

• Tutustu ohjelmaan AlfaTV:n Permannossa >
Katso syksyn 2019 ohjelman esitysajat 


• Kysy myös muita artisteja tai julkisuudesta tuttuja henkilöitä Soiva Postikortti -tapahtumaasi Milanan haastateltavaksi: Myyntipalvelumme ideoi kanssasi sinulle sopivimmat ja parhaimmat esiintyjät. Ohjelmanumero voidaan toteuttaa konserttimuotoisena (useampi artisti) tai Talk Showna. Ohjelma sopii mm. laivoille, messuille, teatteri- ja konserttiestradeille. 

Tunnelmia TV-ohjelman nauhoituksista

Soiva Postikortti, Tilaa keikalle

Soiv Postikortti, Eija Kantola, Omega

Soiv Postikortti, AlfaTV, Milana Misic, Kari Vepsä

Soiv Postikortti, AlfaTV, Marco Lundberg

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit