FI / EN

Sini ja Simi

Sini Simi & Marko Simi Duo
Seuraavat keikat

Esittely

Sini & Simi duon muodostavat pariskunta Sini Simi (laulu ja viulu) ja Marko Simi (laulu ja kitara). Duo on  keikkaillut aktiivisesti vuodesta 2016 lähtien erilaisissa yksityistilaisuuksissa ja tapahtumissa Hangosta Ylitornioon saakka. Coverkeikoilla suomalainen pop-, rock- ja iskelmämusiikki sovitetaan kahdelle laululle, viululle ja kitaralle. Akustisten soitinten ei kannata antaa hämätä, sillä herkän tulkinnan lisäksi myös loppuillan bileet saadaan käyntiin tällä kokoonpanolla!

Sini & Simin vahvuuksiksi on monesti kuvattu  sykähdyttävän kauniisti yhteen soivia ääniä sekä herkkyyttä ja positiivisuutta, jotka välittyvät heidän jokaisesta esiintymisestään ja tulkinnastaan.

Duo kirjoittaa ja julkaisee omaa musiikkia. Mä tahdon sut -kappaleen on voinut kuulla mm. Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa (2023). Lisäksi Sini ja Marko ovat molemmat kisanneet The Voice of Finlandissa, Sini Anna Puun ja Marko Olli Lindholmin tiimissä.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.