FI / EN

Shawn Huff

Poliitikko, juontaja, ja puhuja Shawn Huff seisoo metroasemalla.
Seuraavat keikat

Esittely

”On tärkeää kuulla, että joku uskoo sinuun”

Shawn Huff – Kapteenin esitys
Shawn Huff puhuu mielellään joukkuehengestä ja sisäisestä johtamisesta. 

Shawn Huff on uransa lopettanut Susijengin pitkäaikainen kapteeni, joka on edustanut Suomen koripallomaajoukkuetta vuosina 2003–2022 ja pelannut seuratasolla Suomessa, Italiassa, Kreikassa, Ranskassa ja Saksassa. Hänen viimeinen seuransa oli Korisliigassa pelaava Helsinki Seagulls.

Joukkueensa kapteenina toiminut Shawn tietää, miten joukkuetta johdetaan sisältä päin. Hän toimii mielellään eri tapahtumissa puhujana luennoi aiheesta.

”Esityksessä käydään läpi kapteeniutta ja tiimin henkistä johtamista. Käyn läpi tarinoiden kautta kokemustani Susijengista, ja miten joukkuehenki rakentuu ja miten sitä ylläpidetään. Kapteeniutta voi verrata keskijohtoon/tiiminvetäjään ja ryhmäpaineeseen, jota saa joukkueen sisältä sekä paineesta, joka tulee valmentajalta. Kaiken avain on avoimuus ja luottamus ja siitä, miten tällainen ilmapiiri saavutetaan. Lopuksi käyn läpi, miksi tämä on tärkeää ja miten jokainen tiimin sisällä voi olla osana rakentamassa hyvää joukkuehenkeä. Esityksen jälkeen keskustelen usein lisää näistä asioista kuulijoiden kanssa.”

  • Epäonnistumisten käsittely yksilönä ja ryhmänä
  • Kritiikin antaminen ja vastaanottaminen
  • Itsensä kehittäminen

Shawn Huffin toinen puheenvuoro keskittyy itsensä kehittämiseen ja kuinka päästä epäonnistumisista yli. ”Olin ennen huono häviäjä ja teininä itkin lähes jokaisen hävitys matsin jälkeen. Erilaisten vastoinkäymisten jälkeen ymmärsin, että on olemassa asioita, joihin voin vaikuttaa, ja asioita, joihin en.” 

Shawn päätti, että tekee parhaansa niissä asioissa, mihin voi vaikuttaa ja nostaisi joukkueen henkeä omalla tekemisellään. Tällä tavoin hän antaisi itselleen ja joukkueelleen parhaan mahdollisuuden menetykseen. Shawnista tuli myös armollisempi itseään kohtaan.

 ”Mikään ei ole kannustavampaa kuin joukkuekaverit, jotka huononkin pelin jälkeen kannustavat. On hieno erittäin tärkeää kuulla, että joku uskoo sinuun.”

Shawn Huff on nykyään myös poliitikko. Hän on Helsingin Kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen.

Juontaja

Shawnilla on kokemusta myös juontajan pestistä. Hän on toiminut mm. Urheilugaalan juontajana ja Keskelle Keksintöä / Kaunis Peli Podcast -juontajina sekä TV-kommentaattorina.

Puhe-/juontokielet: suomi, englanti

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit