FI / EN

Sari Aalto

Vatsastapuhuja Sari Aalto nukkeineen.
Seuraavat keikat

Esittely

Sari Aalto on Suomen ainoa ammattimainen naisvatsastapuhuja, joka on kiertänyt esiintymässä lapsille ja aikuisille päiväkodeissa, kouluissa, teattereissa ja festivaaleilla niin Suomessa, Ruotsissa kuin Japanissakin. Myös mm. suositussa tubetapahtumassa Tubeconissa.

Sari on Suomen kovimmassa nousussa oleva somepersoona ja hänen Meet & Greet -keikat tursuaa innokkaita faneja. Sarilla on omalla Youtube-kanavalla vajaat 2. miljoonaa ja supersuositussa TikTok-videoyhteisössä yli 5 miljoonaa seuraajaa.

Tubettajatapahtumaan voidaan yhdistää Sarin esityksiä. Sarin ohjelmisto kattaa useita erilaisia esityskokonaisuuksia. Erityisalaa ovat hauskat koko perheen esitykset, jotka tempaavat mukaansa kaiken ikäiset katsojat. Onko stand up –koomikot ja taikurit jo nähty? Vatsastapuhuja Sarin hauska esitys yllättää, riemastuttaa ja posauttaa tunnelman kattoon. Sarin lastenshowssa riemua ja vauhtia riittää.

Uutta: Sari Aalto kertoo, miten syntyy vatsastapuhumisen taito. Viihdyttävä ja nauruhermot irroittava esitys, jossa pääsee itse kokeilemaan hämmästyttävää taitoa. Sopii mm. firmojen henkilöstötapahtumiin.

Kohderyhmä:

Lapset, nuoret, koko perheen tapahtumat

Avainsanat: 

• Viihde
• Esiintyminen
• Show-ala

Kysy myös suosittua vatsastapuhumistyöpajoja tai jättisaippuakuplanumeroa; Katso Sari Aalto – vatsastapuhuja -sivut.

PS. Sarin isä on tunnettu Taikuri Simo Aalto, alias Jokeri Pokeri Box.

Vatsastapuhuja, Sari Aalto, Simpanssi Anssi

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.