FI / EN

Sami Saari

Seuraavat keikat

Esittely

Sami Saari – Suomisoulin kuningas.

Saari on julkaissut jo 8 sooloalbumia, ja hänet tunnetaan myös hiteistään ”Ainutkertainen”, ”Sen luonteinen mies”, ”Mä teen oikein”, ”Onnen kyyneleet” ja ”Iisimmin”. Monet muistavat hänet myös Veeti & The Velvets ja Dallapé -kokoonpanoista.

Samilta onnistuvat niin svengaavat klubikeikat kuin pienimuotoiset soolokeikat sekä ammattitaidolla toteutetut firmakeikat – suurestradeja unohtamatta.

Paitsi sooloartistina, Sami Saari keikkailee nykyään oman kokoonpanonsa kanssa: Sami Saari & Sonics heittää ilmoille 90-luvun suomisoulin helmiä.

Sami Saari & Jazzpojat kokoonpanolla ohjelmistossa on 60-luvun jazzia ja omia biisejä. Korvia hivelevää ja tanssittavan svengaavaa jazzia ja soulia meiltä ja muualta. Suomalaisen soulmusiikin pienviljelijänä ja suurkuluttajana tunnettu Saari on aina ollut sielultaan jazzmies, ja on siitä syystä koonnut  yhtyeen, jossa vahva solismi sekä pettämätön svengi yhdistävät voimansa karismaattisen solistin kanssa.

 

Sami Saari
Sami Saari & Jazzpojat

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit