FI / EN

Sami Helenius

Sami Helenius kesäisissä järvimaisemissa.
Seuraavat keikat

Esittely

Jääkiekkovalmentaja Sami Helenius tietää, kuinka joukkueeseen luodaan voittavaa yhteishenkeä. Entinen NHL-pelaaja on omaksunut matkan varrella toimivia ajatusmalleja, joita jakaa nyt myös muille perustaksi pärjäämiseen – muuallakin kuin kiekkokaukaloissa.

Heleniukselle on rakentunut selkeitä periaatteita siitä, miten elämänpeli toimii parhaiten. Työnteon moraali on kehittymisen tae. Välillä kehitys voi olla vain promillen luokkaa, mutta silläkin mennään eteenpäin eikä junnata paikallaan. Ja vaikka mikään muu ei joskus tuntuisi sujuvan, kehittyy ainakin henkinen selkäranka, kun pysyy ryhdikkäänä.

Huonoihin hetkiin on turha jäädä jumittamaan, sillä menneeseen ei enää pysty vaikuttamaan, mutta tulevaisuutta tehdään joka ainoa päivä. Kukin omilla vahvuuksillaan. Meistä jokaisella on vahvuusalueensa, ja tiimityöskentelyssä ne kannattaa tunnistaa ja osata hyödyntää.

Sujuvasanaisella miehellä on tiedossa tapoja vuorovaikutuksen parantamiseen ja keskinäisten välien toimivuuteen. Yhdysvalloissa opittu avoimuus kantaa pitkälle. Sami Helenius kertoo omien kokemustensa kautta kaikesta siitä, miten elämä on koulinut ja kiteyttänyt oppejaan. Epäonnistumistakaan ei pidä pelätä, muutkin mokaa. Tärkeintä on uskaltaa yrittää, silloin joko onnistuu tai oppii.

Sami Helenius tarjoaa innostavaa potkua tekemiseen ja yhteistyöhön niin yrityksissä kuin yhdistyksissä, mutta myös inspiraatiota kohtaamisiin missä tahansa tilanteissa. Viihdearvoa väheksymättä, sillä mutkaton persoona tempaa mukaansa. Kuten nähtiin Selviytyjät Suomi -ohjelmassa, kun miehen reilu ja lämmin maanläheisyys vei voittoon asti.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit