FI / EN

Sam Zimon

Följande gig

Presentation

Sam Zimon är en energisk och positiv duo som genom sin unika show garanterat fyller dansgolvet.

Med Zimon som solist och Sam som DJ har duon skapat en unik show som skiljer sig från mängden. Sedan 2016 har duon gjort över 400 spelningar och arbetat full tid med att göra spelningar samt bedriva skivbolaget Colla Records. Deras kanske största styrka är att de kan anpassa sig till olika typs evenemang genom att skräddarsy musiken som spelas för att passa eventet. Till priset ingår även att duon tar med sig högkvalitativ ljudsystem och lampor för att säkerställa en lyckad kväll.

”Vi kommer på plats för kundens skull och vill hjälpa att arrangera en oförglömlig tillställning som förhoppningsvis blir ett minne för livet. Det här betyder t.ex. att vi kan bygga upp ett fungerande musikupplägg som kan gå från spellista till Sam som DJ, Sam Zimon spelning och DJ/spellista efter det. Beroende på vad ni söker efter och vill göra. Med Sam Zimon spelning menar vi när vi båda uppträder, Sam DJ:ar och Simon sjunger och dansar till allt från Abba till Bruno Mars. Det är en otroligt energifylld show som garanterat fyller dansgolvet. Ni får också super gärna skicka låt önskemål!” 

Här ett litet smakprov på hur det kan se ut på våra spelningar:

Läs mera

Tilläggsuppgifter

Specialprogram

Sammansättning

Video

Fotografier

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.