FI / EN

Saarnamiehet – Naurun sointuja elämänkoulusta

Seuraavat keikat

Esittely

Saarnamiehet – Naurun sointuja elämänkoulusta on laulaja Pasi Vainionperän (Iskelmäartisti 2009 -voittaja), muusikko Hessu Isoniemen ja stand up-koomikko Sampsa Simpasen projekti, jossa vuorottelevat musiikki ja komiikka. Tutut biisit ja Sampsan hulvattomat jutut kappaleiden välissä pitävät katsojat otteessaan.

Saarnamiehet – Naurun sointuja elämänkoulusta on alusta loppuun todellista tunteiden vuoristorataa, herkistä hetkistä on lyhyt matka hervottomaan nauruun. Pasi Vainionperä ja Hessu Isoniemi vannovat esityksen kappalevalinnoissa kotimaisuuden nimeen ja tarjolla onkin lukuisia tuttuja suomipopin ja -rockin sekä iskelmämusiikin klassikoita. Luonnollisesti esityksen aikana kuullaan myös kaikki Pasin tutut hittikappaleet. Kaksikon esittämät kappaleet nivoo yhteen Sampsa Simpasen elämänmakuiset tarinat. Sampsa on koomikon työn lisäksi toiminut pappina ja vaikka kirkolliset velvoitteet ovat jääneet taakse komiikan tieltä, ne seuraavat myös hänen elämän kiemuroihin pureutuvissa tarinoissaan mukana. Lämmin olemus ja outoihin, mutta silti kaikille tuttuihin kokemuksiin pohjautuvat tarinat kulkevat jouhevasti yleisön mukaansa temmaten.

Esityksen kokonaiskesto on 2 x 45 minuuttia ja sisältää väliajan. Esitys on mahdollista toteuttaa myös verkon kautta striimaten ja sen kestoa voidaan muovata tarvittaessa lyhyemmäksi, jos tilaisuuden luonne ja aikataulut sitä vaatii.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit