FI / EN

Saara Aalto & Teemu Roivainen

Saara Aalto & Teemu Roivainen konsertti
Seuraavat keikat

Esittely

Kaksi komeetan lailla loistavaa artistia, Saara Aalto ja Teemu Roivainen, taikovat upean tunnelman eri tilaisuuksiin.

Saara Aalto ja Teemu Roivainen ovat omilla tahoillaan jo yksinäänkin upeita esiintyjiä, yhdessä vielä enemmän. Taiteilijoita yhdistää intohimo tietenkin musiikkiin, mutta myös tunnelman luomiseen ja estetiikkaan. Kaikki produktiot, vaikkapa Show & Dinner –esitykset, mietitään tarkkaan ja lopputulos on aina laadukas, jopa glamourinhohtoinen. Yleisön ja asiakkaan toiveet pyritään huomioimaan ja ohjelmistoa voidaan rakentaa eri teemojen ympärille

Ohjelmistossa on voimaballadeja, musikaalihittejä sekä ”eeppistä rakkauspoppia”, joksi Saara omana musiikkinsa nimennyt. Mukana on myös Teemulla rakkaita tangoja. Kauniita duettoja ja hiuksia nostattavia sooloesityksiä ja tietenkin taiteilijoiden omia kappaleita, joita he ovat levyttäneet sooloalbumeilleen ja Tonight-yhteisalbumille. Esityskielinä kotimaisten kielien lisäksi on mm. englanti, italia, ranska, jopa japani ja kiina. Monipuolisuus ja eri laulukielet spiikkauksineen ovat omiaan myös kansainvälisiin tapahtumiin.

Kiitosta Saara ja Teemu ovat saaneet erilaisista juhlista esiintyessään pienellä kokoonpanolla, sävähdyttävän, intiimin tunnelman luojana. Saara ja Teemu ovat molemmat myös taitavia muusikkoja, ja heitä voidaan nähdä myös pianon takana toisiaan säestämässä. Usein mukana on kuitenkin myös multi-instrumentalistimuusikoita täydentämässä kokoonpanoa. Saara ja Teemu ovat saaneet upeaa palautetta myös festivaalinen päivä-picknic-esiintymisillään. Myös suuret konserttiestradit big bandien ja sinfoniaorkestereiden kanssa ovat tuttuja ulkomaita myöten. Estradien ja tapahtumien kirjo on siis laaja, yritystapahtumista konsertti ja festivaalilavoille:

• Yritysjuhlat
• Konsertit / joulukonsertit
• Pikkujoulut
• Show & Dinner / muut showt
• Festivaalien päivä-picknickit
• Kansainväliset tapahtumat

Kaksikko on tehnyt yhdessä loppuunmyytyjä konserttikiertueita, Show & Dinner esityksiä (mm. Casino Helsinki) ja niittänyt mainetta eri tahoilla. Uusimpina meriitteinä Saara muistetaan mm. UMK 2016 -kilpailusta, Teemu Roivainen Tangokuninkaana 2014. Molemmat ovat olleet mukana useissa eri musiikkiproduktioissa ja esiintyneet ulkomaita myöten, Saara mm. Aasiassa asti. Monia heidän esityksistään on nähty myös TV:ssä. Lue lisää taiteilijoiden meriiteistä:

Saara Aalto
Teemu Roivainen

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit