FI / EN

Saara Aalto joulukonsertti

Saara Aalto joulukonsertti
Seuraavat keikat

Esittely

Musiikin ja showareenojen tähti. Poplaulaja ja pianisti. Lauluntekijä. Maailmantähti Saara Aalto valloittaa uniikilla äänellään ja olemuksellaan. 

Saara on vakiinnuttanut itsensä yhdeksi Suomen suurimmista kyvyistä ja kuuluisimmista laulajatähdistä. Maailmanvalloituksen Saara aloitti osallistumalla voittoisasti UK X Factor -kilpailuun. Tästä alkoi Saaran kansainvälinen ura, joka jatkui mm. Eurovision Song Contest -kilpailujen kautta loppuunmyydyille keikoille suurareenoille ja suurmusikaaleihin – myös muiden kansainvälisten tähtien seurassa. 

Tilaa Saara Aalto -joulukonsertti: Saara Aallon jouluisista konserteista ei puutu tunnelmaa. Saaran voi tilata keikoille niin intiimeihin joulukirkkokonserteihin kuin joulun konserttiestradeille. Konserttien erikoisuutena on monikielisyys, joten konsertti sopii erityisesti myös kansainvälisten juhlien ja vieraiden viihdyttämiseen. 

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.