FI / EN

Roni Back

Roni Back, Juontaja, Tubettaja
Seuraavat keikat

Esittely

Tubettaja Roni Back oikealta nimeltään Roni Bäck kuuluu tällä hetkellä Suomen suosituimpiin ja menestyneimpiin tubettajiin.

Roni Back on todellinen superstara ja suunnannäyttäjä. Hän on ylivoimaisesti Suomen katsotuin tubettaja yli puolella miljoonalla Youtube-seuraajallaan. Roni Back -hysteria on havaittavissa jokaisessa tapahtumassa, mihin hän saapuu paikalle. Roni
on vastuullinen vaikuttaja, ja hänen ajankohtaiset videot puhuttelevat nuoria, sekä myös vanhempaa kohderyhmää. Vuonna 2019 hän oli mukana Kauppalehti Option ”35 ihmistä, jotka muuttavat maailman” – listauksessa.

Aiemmin pelikanavana tunnettu kanava koostuu nykyään pääosin uutisia ja muita ajankohtaisia aiheita käsittelevistä videoista. Hän on osallistunut useisiin eri meet & greet –tapahtumiin ja käynyt myös esiintymässä ja puhumassa esimerkiksi kouluissa ja muissa tilaisuuksissa. Kauppatieteiden kandina hän osaa hyvin myös avata tubettamisen bisnespuolta ja kertoa tubettajien kautta mainostamisen hyötyjä.

Ronin olet voinut bongata YouTuben lisäksi tv-ohjelmista Fort Boyard, Suurmestari ja Hauskat Kotivideot by Roni Back. Kevällä 2021 Roni astui Big Brother –taloon VIP-kaudelle ja häädettiin ulos talosta ainoastaan neljä päivää ennen finaalia.

Roni taitaa myös juontajan taidot. 

Esiintymiskielet:

  • Suomi, englanti

Kohderyhmä:

  • 13-24-vuotiaat, seuraajista 52% miehiä, 48% naisia

Avainsanat:

  • uutiset
  • asiavlogit
  • markkinointi
  • bisnes
  • luennot
  • paneelikeskustelut
  • meet & greetit
  • kouluvierailut

Tubettaminen eli videoiden tekeminen verkkoon on ilmiö, joka on Suomessa kasvanut räjähdysmäisesti. Tubettajat ovat Youtube-tähtiä, tämän päivän vaikuttajia. He viihdyttävät, kertovat mielipiteensä, näyttävät esimerkkiä. Suosituimmat tubettajat ovat faneilleen isoja tähtiä. He saapuvat piristämään tapahtumaasi Meet & Greet -tyyppisesti. He osallistuvat mielellään erilaisiin hauskoihin haasteisiin ja kilpailuihin, unohtamatta haastatteluja, selfieitä, nimmareita…

Näillä vetovoimaisilla tähdillä tavoitat ja saat liikkeelle nimenomaan nuorison. Suosituimmilla tubettajilla on verkossa kymmeniätuhansia seuraajia ja heidän videoidensa katsojaluvut pyörivät jopa miljoonissa. Tilaa Suomen suosituimmat Tubettajat nyt meiltä!

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.