FI / EN

Rokki-Kokki

Rokki-Kokki lastenmusiikkiokesteri
Seuraavat keikat

Esittely

Rokki-Kokki Lastenmusabändi

Rokki-Kokki Lastenmusabändi on vuonna 1991 perustettu lastenmusiikkia soittava ja esittävä ”kokkiorkesteri”. Kokkien kattiloiden kolistelu perustuu tuttuihin resepteihin ja omiin keitoksiin. Meno mukavaa kantri-rokkia ja sopii mukavasti kaikkien korvaan. Ja laululeikit helppoja, lasten lisäksi jopa aikuisetkin pystyvät leikkimään mukana.

Rokki-Kokki on vuosien saatossa käynyt sekoittamassa soppaa monen moisissa paikoissa. Laivoilla, erilaisissa lastentapahtumissa, junassa, päiväkodeissa, kaikenikäisten synttäreillä, pikkujouluissa, kauppakeskuksissa, festareilla ja melkein missä vaan… jopa telkkarissa! Rokki-Kokki bändin kokkailut onnistuu niin isoimmillakin estradeilla ja pienemmillä lavoilla, jopa akustisesti.

Rokki-Kokki on julkaissut hauskoja lastenlauluja sisältävän Keltainen kumiankka -levyn.

Rokki-Kokki Duo

Rokki-Kokki lastenmusaduo on bändin kevyempi versio. Duo on esiintynyt myös monenmoisissa paikoissa ja mitä hassummissa paikoissa, messuilta-kotisynttäreihin, laivoilta-Linnanmäelle ja missä ikinä mahtuu Duo soittamaan. Duo sopii ihan mihin kattilaan vaan. Näitä vähämausteisia lauluja ja laululeikkejä voi maistella ihan kuka vaan.

Make-Kokki

Make-Kokki ja Ukulele-Basso! Bändin papupata ja bassokauhan heiluttaja. Hän kirjoittaa bändin reseptejä ja piirtää koristeet lättyjen ja kakkujen kansiin ja värittää bändin kokkailu asut. Make-kokki pyytää kaikkia pienempiä kuin isompiakin mukaan Kokkien musasoppaan!!

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.