FI / EN

Robin Rekku ja Jekkuorkesteri

Robin ja Rekku tervehtivät iloisina katsojaa.
Seuraavat keikat

Esittely

Robin Rekku ja Jekkuorkesteri, joka tunnetaan myös nimellä Robin Hund & Hans Glada Orkester soittaa svengaavaa lastenmusiikkia.  Ohjelmanumero räätälöityy kaikenikäisille lapsille sisältäen sekä vauhdikkaita että rauhallisempia hetkiä. Lapset saavat osallistua aktiivisesti laulamalla, liikkumalla sekä tanssimalla. Ohjelmaa esitetään ruotsiksi ja / tai  suomeksi, aina kohderyhmän mukaan.

Robin Rekku ja Jekkuorkesteri julkaisi vuonna 2014 suomenkielisen esikoislevynsä ”Kaikki mukaan hyppimään”. Orkesteri on myös julkaissut viisi täyspitkää ruotsinkielistä levyä. Viimeisin ruotsinkielisin levy, ”Alla ropar ett hej!”, voitti Emma-palkinnon lastenkatergoriassa. Robin Rekku & Jekkuorkesteri julkaisi äskettäin uusimman suomenkielisen 10 laulua sisältävän levyn nimeltä ”Karkumatkalla”

Robin Hund & Hans glada orkester nappasi alkuvuodesta 2020 jo toisen Emma-pystin parhaimmasta lastenmusiikkilevystä

Robin Rekku ja Jekkuorkesteri on esiintynyt mm. Popkalasetissa, Jaakon päivillä Pietarsaaressa, Pori jazzeilla, Helsingin Lastenfestareilla, Helsinki päivillä, Baltic jazzeilla, VikingLinella, Faces festivaaleilla jne. Repussamme on noin 400 esiintymistä ja musiikkilevyjen lisäksi äänikirja (tuplaCD) jolla voi kuunnella luettuja satuja seikkailuistaan.

Tomas Järvinen esiintyy Robin Rekkuna / Robin Hund:ina, Henrik Strang Bob Kattina. Mukanamme on myös lasten rakastama Esmeralda, eli isohko ja sympaattinen lehmä(asu). Ohjelman kesto toiveen mukaan, esim. konsertin kesto on noin 40 minuuttia, tarvittaessa mukana oma tekniikka. 

Robin Rekku ja Jekkuorkesteri soittaa mukaansatempaavaa lastenmusiikkia koko perheelle – Robin Hund & Hans glada orkester spelar svängig barnmusik för hela familjen!

 

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit