FI / EN

Riesa-Pelle

Riesa-Pella värikkäässä asussa.
Seuraavat keikat

Esittely

RiesaPelle – lasten suosikkipelle!

Riesa-Pelleltä löytyy ohjelmaa monenlaisiin tilaisuuksiin: tavarataloihin, messuille, yritysjuhliin, pikkujouluihin, lastenjuhliin, jne. Vauhdikkaat ohjelmanumerot sisältävät perinteisen ”pelleilyn” lisäksi koomisia taikatemppuja, jonglöörausta sekä yksipyöräisellä polkupyörällä tasapainoilua. Lisäksi pelle vääntelee pitkistä ja värikkäistä ilmapalloista hauskoja figuureja, kuten ilmapalloeläimiä. Riesalta on mahdollista tilata myös persoonallista juontoa tapahtumiin ja niihin voidaan yhdistää taika- ja jonglööraustemppuja kevennykseksi.

Yksittäisten sirkustemppujen lisäksi Riesalta löytyy ohjelmistosta kaksi koko perheen esitystä ja yksi aikuisempaan makuun suunnattu lavashow. Jokainen show on tarkkaan hiottu kokonaisuus, kestoltaan noin puoli tuntia.

Yksi Riesan esityksen bravuurinumeroista on jonglööraus ja samaan aikaan tapahtuva omenan syönti, joka viihdyttää niin lapsia kuin aikuiskatsojiakin. Myös vuosia ohjelmistossa ollut lasten kestosuosikki on taikatemppu, jossa Riesa ”vahingossa” taikoo alushousunsa esiin. Esitykset ovat vuorovaikutteisia yleisön kanssa ja katsojat saavatkin osallistua mm. taputtamalla jonglöörausrytmejä ja toimimalla taikurin avustajina.

Mikäli tilaisuudessa on tarvetta isolle ja näyttävälle taikatempulle, löytyy Riesalta ohjelmistosta kaksi erilaista illuusiotaikatemppua.

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit