FI / EN

Reeta & Vestmen

Reeta Vestmanin yhtye, eli Reeta & Vestmen.
Seuraavat keikat

Esittely

Reeta & Vestmen on laadukas ja monipuolinen juhlayhtye solistinaan valloittava Reeta Vestman.

Yhtye taitaa tyylilajin, jos toisenkin – sähköisesti tai akustisesti – aina jatsahtavasta tunnelmoinnista räjähtäviin bilehitteihin. Reeta & Vestmen esiintyy aina tilaisuuteenne sopivalla tavalla, ammattimaisesti yleisönsä huomioiden.

Laulaja ja näyttelijä Reeta Vestman tunnetaan muun muassa useista musikaalipäärooleistaan ja Linnan juhlista, joissa hän hurmasi Kaartin soittokunnan solistina 2016. Hän on tehnyt pääroolit mm. Sound of Music, Honeymoon in Vegas ja Saturday Night Fever -musikaaleissa ja on parhaillaan Pohjolan neidon roolissa Broadwaylle tähtäävässä Kalevala the Musicalissa New Yorkissa. Ennen teatteriuraansa Reeta kiersi maailmaa ja julkaisi albumeja Husky Rescue -yhtyeen laulajana esiintyen maailman suurimmilla rockfestivaaleilla. Sielukkaan tulkintansa lisäksi Reeta Vestman tunnetaan poikkeuksellisen laajasta äänialastaan, joka taipuu niin klassiseen, jazziin kuin rockiinkin.

Reeta Vestman – laulu
Ville Vihko – koskettimet
Alex Lyysaari – kitarat
Jussi Karhujoki – bassot
Taneli Korpinen – rummut

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit