FI / EN

Pulkkinen Live Show

Pulkkinen sketsihahmo, näyttelijä Jari Salmi.
Seuraavat keikat

Esittely

Pulkkinen Live Show – hersyvää sketsihuumoria! Esiintyjänä ovat Jari Salmi ja Teemu Koskinen.

”Koe lähietäisyydeltä sumeilematta ovellaan seisova Pulkkinen sekä hänen ylväs paljashipiäinen vulkaaninen alkuvoimainen olemuksensa, ilman ainuttakaan harha-askelta poispäin miehisyyden lähteiltä. Pulkkiseen ei ajanhammas iske. Nyt ollaan asian ytimessä!”

Pulkkinen liveshow on sketsishow esitys, joka sisältää Pulkkinen hahmoille kirjoitettuja uusia sketsejä sekä korkeatasoisia audio- sekä videokohtauksia. Esitykset ovat kiertäneet maatamme ja niiden vastaanotto on ollut poikkeuksellisen positiivista ympäri Suomea. Ihmiset ovat todellakin saaneet nauraa koko rahan edestä shown hahmojen kohtauksia ja temmellyksiä seuratessaan.

• Kesto: Showesityksiä on kaksi kahden tunnin pläjäystä: Live 1 ja 2.
• Show voidaan räätälöidä eri pituisena kokonaisuutena ja sketsejä voidaan päivittää tilaajan sisällöllisten toiveiden mukaan.

Näyttelijä Jari Salmi

Jari Salmi voi tulla esiintymään myös yksin eri tilaisuuksiin ja yrityksiin hahmoillaan ja kirjoittaa vaikka koko shown tilaajalle räätälöidysti.

Pulkkinen-tv ohjelma on palkittu aikoinaan kahdella Venla-palkinnolla. Pulkkinen-sketsisarjan pohjalta on tehty televisioelokuva ”Don’t Push the River”.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit