FI / EN

Pomppulinnan Kreivi

Lastenohjelma Pomppulinnan Kreivi
Seuraavat keikat

Esittely

Pomppulinnan Kreivi, tekee ja esittää lastenmusiikkia, josta aikuinenkin innostuu. Yhtyeen musiikki ei tunnusta tyylien ja kulttuurien rajoja, vaan siinä yhdistyvät vaikutteet monista maailman eri kolkista synnyttäen uutta räjähtävän rytmikästä menoa. Viisihenkinen yhtye ammentaa musiikkinsa ainekset siis maailmalta, ja tuloksena on mukaansatempaava musiikkimuhennos.

Pomppulinnan Kreivi perustettiin 2012. Yhtye on julkaissut jo kaksi täyspitkää albumia: Tukaani (2016) ja Mielen Avaruus (2017). Kokoonpano on sovittanut myös musiikkia Pikku-Kakkosen 100 Lastenlaulua-projektiin, joita on kuultavissa YLE Areenassa.

Pomppulinnan Kreivin jäsenet ovat tuttuja lastenkulttuurin parista. Heitä voi bongata esim. yhtyeissä: Paukkumaissi, Kuukumina, Shava, Arnold Shiwalala band ja Kaksi Pitkää Miestä. Kokoonpano:

Vili Mustalampi: laulu, tres, pasuuna, Valtteri Bruun: kitara, laulu, Hannu Risku: rummut, laulu, Ricardo Padilla: perkussiot, laulu, Arja Paju: basso, laulu

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit