FI / EN

Play, Girls Trio

play girls, helena plathan, elisa järvelä, joanna broman, jousiryhmä, naistrio
Seuraavat keikat

Esittely

Play, Girls Trio

Play, Girs on kolmen upean naisen – viulistin, sellistin ja pianistin kokoonpano. Tasokas ja monipuolinen ryhmä on esiintynyt konserteissa, radioissa, kiertueilla ja yritysjuhlissa. Elegantti esitys moniin tilaisuuksiin. Tarvittaessa Play, Girsin rinnalla nähdään myös myös vierailevia solisteja. Play, Girls Trion ohjelmisto on laaja. Iki-ihania wieniläissävellyksiä, operettimusiikkia, suomalaisia sävellyksiä, tulisia tsardaksia ja tangoja, argentiinalaista musiikkia, evergreen melodioita, elokuvasävelmiä, kevyttä musiikkia jne.

Kokoonpano: Joanna Broman, piano / Helena Plathán, sello / Elisa Järvelä, viulu

Absolute Girls

Valloittava, elegantti naisduo luo kahdella sähkösellolla ja konepopilla ennen kuulemattoman, modernin äänimaiseman klassisen ajan teoksille ja evergreeneille. Ohjelma sopii omaksi ohjelmanumeroksi tai taustamusiikiksi vaikkapa yritystilaisuuksiin. Musiikkina soi mm. Bach, Vivaldi, Palmgren

Kokoonpano: Seeli Toivio, sello / Helena Plathán, sello

Noora Karma & Helena Plathan Taikashow

Helena Plathán on esiintyy myös yhdessä mentalisti Noora Karman kanssa. Lue lisää Noora Karma & Helena Plathán Taikashowsta.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit