FI / EN

Pirjo Nuotio

Juontaja Pirjo Nuotio
Seuraavat keikat

Esittely

Pirjo Nuotio on rakastettu, pitkäaikainen, koko kansan tv-uutisankkuri, jolla vuosikymmenten kokemus juontoamisesta ja koulutustehtävistä.

Pirjo Nuotio on koulutukseltaan puheterapeutti, joka kuuluu myös hänen puheessaan. Miellyttävä-ääninen ja selkeäsanainen uutisankkuri työskenteli tv-kuuluttajana ja uutisjuontajana yhteensä 43 vuotta. Sen ohella Pirjo on juontanut kymmeniä, ellei satoja seminaareja, juhlia, paneeleja, talk show -tapahtumia ja monenlaisia hyväntekeväisyystilaisuuksia.

Pirjo on myös järjestänyt lukuisia, eri mittaisia, esiintymisvalmennuskursseja mm. poliitikoille, yritysjohtajille, järjestöille ja yksityisille henkilöille.

Pirjon sydäntä lähellä ovat erityisesti sosiaali- ja terveysasiat, lapset, vanhukset ja vammaiset, samoin kuin kulttuuri ja matkailu laajasti käsitettynä.

Pitkäaikaisten työtovereiden sanoin, Pirjo on suora, rohkea ja rehti, tyylikäs ja huumorintajuinen, sekä aina valmis auttamaan.

• Juontaja
• Esiintymis- ja viestintävalmennus
• Koulututtaja

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit