FI / EN

Pippa Laukka

Lääkäri ja luennoitsija Pippa Laukka
Seuraavat keikat

Esittely

Pippa Laukka on lääkäri, kirjailija, luennoitsija, juontaja ja hyvinvointialan asiantuntija.

Pippa Laukka on tullut tunnetuksi erityisesti terveys- ja hyvinvointiaiheisista kirjoistaan, televisio-ohjelmistaan sekä julkisista esiintymisistään. Pippa on erikoislääkäri ja hänen erikoisalaansa on liikuntalääketiede. Pippa on myös naisten jalkapallomaajoukkueen Helmareiden lääkäri. Pippa on myös toiminut pitkään asiantuntijana erilaisissa terveys- ja hyvinvointialan projekteissa Suomessa ja hänellä on myös eMBA-tutkinto Aalto EE:stä ja kokemusta useista johtamistehtävistä.

Pippa tunnetaan myös Olet mitä syöt -ohjelman vetäjänä, jossa hän auttaa ohjelman päähenkilöitä heidän elämäntapamuutosprojekteissaan. Näin ollen Pippa onkin ollut monille suomalaisille se viimeinen oljenkorsi ja toivo terveellisemmän elämän löytämisessä.

Pippa Laukka on kirjoittanut useita kirjoja terveydestä, hyvinvoinnista, ravinnosta ja liikunnasta. Näistä aiheista, terveydestä ja hyvinvoinnista, Pippa luennoi mielellään yritysten henkilöstöille sekä erilaisille ryhmille, myös yritystilaisuuksissa ja messuilla. 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit