FI / EN

Pinkku Pinsku (Pinja Sanaksenaho)

Tubettaja PikkuPinsku, Pinja
Seuraavat keikat

Esittely

Pinkku Pinsku eli Pinja Sanaksenaho on energinen ja räväkkä nuori nainen, joka tunnetaan monipuolisesta ja viihdyttävästä sisällöstään. Hän tekee videoita omasta arjestaan, kauneudesta, urheilusta ja matkustelusta. 

Nuoresta iästään huolimatta hän on yksi tunnetuimmista ja menestyneimmistä tubettajista, ja hän on ollut mukana monenlaisissa meet & greeteissä ja tapahtumissa. Hän on itsevarma ja valloittava esiintyjä. Pinja rakastaa näyttelemistä. Hän on lapsesta asti harrastanut jalkapalloa, ja tämä rakas harrastus kulkee mukana edelleen.

Hänet on nähty lukuisissa tv-ohjelmissa, mm. Selviytyjät Suomi -sarjassa.

Pinja ”Pinkku Pinsku” Sanaksenaho on myös kirjailija: vuonna 2023julkaistu trillerimäinen nuortenromaani kertoo somevaikuttajasta, jonka kulissit murtuvat

Pinkku Pinksu on itsevarma ja valloittava esiintyjä, joka sopii erityisesti nuorille suunnattuihin tapahtumiin.

Kohderyhmä:

  • 13-24-vuotiaat, seuraajista 17 % miehiä, 83 % naisia

Avainsanat:

  • hauskanpito
  • huumori
  • viihde
  • urheilu
  • kauneus
  • meet & greetit
  • kouluvierailut
  • kirjailijan työ


Tubettaminen eli videoiden tekeminen verkkoon
 on ilmiö, joka on Suomessa kasvanut räjähdysmäisesti. Tubettajat ovat Youtube-tähtiä, tämän päivän vaikuttajia. He viihdyttävät, kertovat mielipiteensä, näyttävät esimerkkiä. Suosituimmat tubettajat ovat faneilleen isoja tähtiä. He saapuvat piristämään tapahtumaasi Meet & Greet -tyyppisesti. He osallistuvat mielellään erilaisiin hauskoihin haasteisiin ja kilpailuihin, unohtamatta haastatteluja, selfieitä, nimmareita…

Näillä vetovoimaisilla tähdillä tavoitat ja saat liikkeelle nimenomaan nuorison. Suosituimmilla tubettajilla on verkossa kymmeniätuhansia seuraajia ja heidän videoidensa katsojaluvut pyörivät jopa miljoonissa. Tilaa Suomen suosituimmat tubettajat nyt meiltä!

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.