FI / EN

Pikkulin laululeikkishow

Pikkuli, tv:stä tuttu lastenohjelma
Seuraavat keikat

Esittely

Lapsiyleisö ei ole uskoa silmiään, kun televisiosta animaatiohahmona tuttu Pikkuli saapuu oikeasti lavalle! Pikkulin Laululeikkishow on iloinen ja mukaansatempaava esitys, jossa ollaan vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Shown tähtenä toimii Pikku Kakkosesta ja Buu Klubbenista tuttu Pikkuli itse, joka touhuaa mukana koko esityksen ajan. Saamme myös lisää tietoa Pikkulista ja kuulemme esimerkiksi, minkälainen perhe hänellä on.

Laulusta ja leikityksestä vastaavat Pikkuli-animaatiosarjan tekijät, pitkänlinjan lastenkulttuurin kehittäjät ja viihteen ammattilaiset Metsämarja ja Antti Aittokoski, jotka ovat tehneet useita lasten tv-sarjoja ja elokuvia.

Pikkulin Laululeikkishow sopii niin isoille kuin pienille estradeille. Show voidaan räätälöidä tilaisuuden mukaan teatterilavoilta ostoskeskuksiin, päiväkodeista kirjastoihin…  Iloisen esityksen kesto kesto on usein 20-40 minuuttia. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Pikkulista on julkaistu mm. Lennä Pikkuli, lennä -kirja ja äänikirja sekä Pikkuli tahtoo lomalle DVD.

• Katso Pikkuli-esityksestä näyte.

lastenohjelma, pikkuli

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit