FI / EN

Piia Koriseva

Piia Koriseva, juontaja, luennoitsija
Seuraavat keikat

Esittely

Aurinkoinen Piia Koriseva on toiminut juontajana vuodesta 1991. Isoimmista juontokeikoista mainittakoot mm. Tangomarkkinat, Iskelmäprinssi- ja prinsessa -kiertueet, Vuoden mies -kiertue ja Hymytyttö-kiertueet. Lisäksi hänet on nähty juontajana monissa kilpailuissa, tapahtumissa, messuilla, tavarataloissa, yritysjuhlalissa yms…

Piia on ollut myös toimittajana eri medioissa. Hän on toiminut radiotoimittajana vuodesta 1990 (mm. Radio Jyväskylä, SBC-Radio ja Iskelmä sekä Radio 88,2.) ja freelancer-lehtitoimittajana vuodesta 1997 (mm. Hymy ja Ilta-Sanomat).

TV-pesteistä mainittakoot TV1:llä pyörineen Bingolotto-ohjelman juonto ja Eurosportin Maailman vahvin mies -parikilpailu. Lisäksi hän on spiikannut useita mainoksia televisioon ja radioon.

Piia on ollut mukana myös Up With People -maailmankiertueella esiintyen ympäri Yhdysvaltoja ja Eurooppaa tanssien ja laulaen, sekä tehden pr-töitä. Tanssi on ollut aina lähellä Piian sydäntä hän on opiskellut koreografian kautta jazz-tanssin kouluttajaksi. 

Vuonna 2018 Piia Koriseva julkaisi kirjan365 muutoksen päivää (Cummerus). Se on päiväkirjamainen teos, jossa jokaisena päivänä käydään läpi elämäntapamuutosta. Tästä aiheesta Piia myös mielellään luennoi. 

• Katso Piia Korisevan luennot (hyvinvointi, ruokailu, liikunta ja mentaalisuus)

Kielitaito: Suomi ja englanti

– Piia hallitsee tilanteen kuin tilanteen. Ei ole tuppisuu, eikä tiukkapipo!

Lue lisää

Lisätiedot

Refesenssejä:

 

*       Mukaansa tempaava ja erittäin motivoiva luento. Tuli paljon ajattelemisen aihetta!

Nainen,   JHL197

 

–  Vaikka esityksessä ei sinänsä ollut mitään , mitä en olisi tiennyt ennestäänkin (terveys, liikunta, ravinto), toit asiat esille sellaisessa valossa ja niin jokapäiväiseen hetkeen ja arkeen sovellettuina, että neuvojasi on todella helppo soveltaa jatkossakin.Mitään ei alleviivattu eikä moralisoitu, vaan kaikki ohjeet voi ujuttaa pieninä muruina milloin ja missä tahansa kaikkeen jokapäiväiseen tekemiseen. Toisaalta en ole pitkään aikaan itkenyt yhtä paljon, kun itsensä hyväksymistä koskevassa osiossa.

Nainen,  Sarastia Oy

*       Ehdottomasti paras luento jossa olen koskaan ollut! Aika meni kuin siivillä ja kyllä sai nauraa!

Mies , SPR Varsinais-Suomi

 

*       Olin väsynyt ennen luennon alkua, mutta nyt olen täynnä virtaa ja valmiina kokeilemaan ohjeitasi, josko vaikka muutama kilokin tippuisi samalla!

Nainen,  OP Alajärvi

 

*       Harmittaa niiden puolesta jotka eivät päässeet paikalle!

Mies, Turun Seudun Hengitysyhdistys

 

*       Asiaa tuli niin paljon, että on pakko tulla uudestaankin. Ihan huippu luento ja sai nauraa, enkä kyyneleiltäkään välttynyt.

Nainen, Martat

 

*       Nyt oli paras luento ikinä! Ihan älyttömän paljon asiaa hauskasti pakattuna! Kiitos!

Nainen, Naisex messut Salo

 

*       Voimaannuttava luento!

Nainen, Paimion Seurakunta

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit