FI / EN

Petri Laaksonen

Petri Laaksonen
Seuraavat keikat

Esittely

Laulaja-lauluntekijä Petri Laaksosen artistiprofiili on monella tapaa ainutlaatuinen. Hänen tuotteliaasta kynästään ovat lähtöisin niin euroviisuhitit Eläköön elämä, Sata salamaa, Oot voimani mun, kuin Täällä pohjantähden alla -klassikkosävelmäkin.

Kuulijoiden sydämiin hän on laulanut itsensä myös lukuisilla romanttisilla iskelmillä ja laulelmilla, joululauluilla ja hengellisillä sävelmillä. Laaksosen levyjä onkin myyty musiikin ystäville yli 200 000 kappaletta.

Petri Laaksonen on pidetty laulaja niin konserttisaleissa kuin kirkoissakin. Välittömänä esiintyjänä ja sielukkaana tulkitsijana hänellä on poikkeuksellinen kyky koskettaa kuulijoita melodisilla ja elämänmakuisilla lauluillaan.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Eläköön elämä!

Monipuolinen, viihteellinen kattaus lauluja elämästä, rakkaudesta, ystävyydestä, toivosta ja kaipauksesta. Konsertti tunnelmia tulvillaan Petrin dynaamisista euroviisuhiteistä ja uljaista romattisista lauluista aina klassikkorunoilijoiden (Eino Leino, Kaarlo Sarkia, Lauri Pohjanpää) tekstien pohjalta laadittuihin upeisiin sävelmiin Pohjantähti-klassikkoa unohtamatta.

Petri Laaksosen kirkkokonsertti

Petrin rakastettuja ja koskettavia hengellisiä lauluja, joissa ovat vahvasti läsnä ihmisenäolemisen ilot ja surut. Monet konsertin laulujen sanat ovat runoilija Anna-Mari Kaskisen käsialaa. Petrin kirkkokonsertit kiinnostavat ja puhuttelevat myös heitä, jotka eivätole erityisen ahkeria kirkkovieraita, miehiä ja naisia.

Joulukonsertti

Petrin joulukonsertit ovat monille jo käsite ja perinne eri puolilla maata. Tuttujen jouluklassikkojen kuten Oi jouluyö, Varpunen jouluaamuna lisäksi Petrin joulukonsertissa kuullaan melodisen joulutuotantonsa helmiä, jotka tuoreudellaan virittävät tämän ajan ihmisiä joulun hyvän sanoman ja aidon tunnelman äärelle.

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit