FI / EN

Petri Hankonen

Viihdyttäjä ja koomikko Petri Hankonen.
Seuraavat keikat

Esittely

Petri Hankonen on Piippolasta kotoisin, sittemmin tamperelaistunut koomikko, joka viihtyy hyvin niin yksityisissä bileissä, firmojen tilaisuuksissa kuin juontajana.

Petrin rauhallinen olemus lavalla on useimpien mieleen ja suunsa avattuaan Petrin määrätietoinen tyyli tartuttaa naurun jokaiseen kuulijaan. Petri seilaa aina hyvän maun rajoissa vaikeissakin tilanteissa ja oikean tilaisuuden tullen uskaltaa värittää myös isommala pensselillä, mutta niin että keikan jälkeen kaikille jää taatusti hyvä mieli. Petri ei tarjoile koskaan kädenlämpöisiä keitoksia, koska tämä yhtäaikaa turvallinen sekä vaarallinen herrasmies ja katu-uskottava epäsetä, jotta yleisön haltuunsa aina tilaajaan toiveet ja tilaisuuden luonteen taidokkaasti huomioiden.

Kirjava ura erilaisten opiskelu- ja työpaikkojen kanssa takaa sen, että aiheet voivat vaihdella niin insinööreistä parisuhteen kautta taitelijoihin. Petri Hankonen on myös Uutisvuodon, Hyvien ja Huonojen Uutisten ja Villin Kortin käsikirjoittaja.  Ja kaikesta on asiaa omakohtaisen kokemuksen kautta.

Petri on varma esiintyjä, joka tulee toimeen yleisön kuin yleisön kanssa olemalla oma itsensä ja naurattamalla oivaltavalla koomikalla.

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit