FI / EN

Petra Olli

Petra Olli, puhuja
Seuraavat keikat

Esittely

Moninkertainen EM- ja MM-kultamitalisti, entinen painija Petra Olli tietää, mistä puhuu.

Yksilöurheilija on kuin yrittäjä, jolla on oma elanto pelissä: tulos tai ulos. Tavoitteet ovat kovat, mutta marginaalit absoluuttisella huipulla jäätävän pienet. Vain yksi voi olla mestari. Kuinka nousta pikkukylästä maailman huipulle lajissa, jossa ei ollut historiaa vaan se piti itse kirjoittaa? Tarvitaanko onnistumiseen niin sanottu ’’pöljä päivä’’? Mitä sitten, kun kaikki menee päin helvettiä? Kuinka nousta ylös yhä uudelleen ja motivoida itseä? 

Vuosien mittainen urheilu-ura maailman huipulla on opettanut paljon mutta monet asiat on joutunut oppimaan kantapään kautta. Paine on kova, kun menestystä vaaditaan, eikä se tule ilman raakaa työtä. Miten kova työmoraali on rakentunut? Miten tavoitteet on ollut mahdollista saavuttaa? Sanotaan, että ’’Siperia opettaa’’, mutta opettaako se oikeasti?

Vaikka urheilu-ura on taakse jäänyttä elämää, koen että opeillani voin innostaa ja inspiroida ihmisiä. Liikunta ja hyvinvointi on osa jokaisen ihmisen päivittäistä arkea, mistä täytyy pitää huolta. Olisiko aika ravistella omia ajatusmalleja ja löytää uusia kulmia omaan tekemiseen?

Haluatko kuulla lisää huippu-urheilijan mentaliteetista ja kuinka sovellan sitä nykypäivänä työelämässä?  

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit