FI / EN

Patajätkä

Patajätkä, yhtye, orkesteri
Seuraavat keikat

Pe 31.3.23

Ruusulinna
Nurmijärvi

Su 9.4.23

Rantakasino, Hämeenlinna

Pe 21.4.23

Ravintola Punainen Kukko
Pori

La 22.4.23

Ravintola Punainen Kukko
Pori

Pe 2.6.23

Viking Grace, Turku

La 3.6.23

Viking Grace, Turku

Su 4.6.23

Viking Grace, Turku

Ma 5.6.23

Viking Grace, Turku

Ti 6.6.23

Viking Grace, Turku

Ke 7.6.23

Viking Grace, Turku

La 24.6.23

Vojakkalan Lava, Vojakkala

Esittely

Patajätkä, soundistaan tunnistettava yhtye, luo tunnelman monipuolisella tanssimusiikilla. Lavoilla tarjotaan perinteisten tanssilajien lisäksi myös lattareita ja rock’n’rollia.

Patajätkä on tehnyt keikkoja lavoilla vuodesta 2015, ja ohjelmiston suunnittelun tärkeys on tänä aikana huomattu ja huomioitu. ”Tämän päivän tanssilavoilla on pystyttävä tarjoamaan monipuolista musiikkia. Haluamme palvella, niin kuuntelijaa, kuin aktiivista tanssiharrastajaakin.”

Patajätkällä on takanaan jo satoja keikkoja ja orkesteri on tehnyt yhteistyötä eri artistien kanssa. Mm. Joel Hallikaisen, Erika Vikmanin ja Petri Ritarin kanssa.

Patajätkän ohjelmisto painottuu vanhempaan musiikkiin, joka on sovitettu kokoonpanon instrumenteille sopivaksi. ”Olemme saaneet usein palautetta, että vanhat kappaleet kuulostavat meidän soittaminamme raikkailta ja meillä on oma soundi. Tähän haluamme ehdottomasti pyrkiä, eli olla jotain, johon tarttua, mistä meidät tunnistetaan!”

Yhtye taitaa tanssi-illat, ravintolaillat ja yksityistilaisuudet monien vuosien kokemuksella. Myös bileohjelmisto on orkesterilla hallussa. 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Patajätkä–kokoonpano Miikka Henriksson: Laulu, kitara Jaakko Luoma: Kitara, laulu Jussi Seppälä: Basso, laulu Markus Snellman: Rummut, laulu  

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.