FI / EN

Patajätkä

Patajätkä-orkesteri
Seuraavat keikat

La 2.12.23

Yksityistilaisuus

Su 17.12.23

Viking XPRS
Helsinki

Ma 18.12.23

Viking XPRS
Helsinki

Pe 22.12.23

Ruusulinna
Nurmijärvi

La 30.12.23

V2 - Viihteen Valtatie
Harjavalta

Ti 2.1.24

Viking Glory
Turku

La 27.1.24

Hotelli Keurusselkä
Keuruu

To 1.2.24

Viking XPRS
Helsinki

Pe 2.2.24

Viking XPRS
Helsinki

La 3.2.24

Viking XPRS
Helsinki

Esittely

Patajätkä, soundistaan tunnistettava yhtye, luo tunnelman monipuolisella tanssimusiikilla. Lavoilla tarjotaan perinteisten tanssilajien lisäksi myös lattareita ja rock’n’rollia.

Patajätkä on tehnyt keikkoja lavoilla vuodesta 2015, ja ohjelmiston suunnittelun tärkeys on tänä aikana huomattu ja huomioitu. ”Tämän päivän tanssilavoilla on pystyttävä tarjoamaan monipuolista musiikkia. Haluamme palvella, niin kuuntelijaa, kuin aktiivista tanssiharrastajaakin.”

Patajätkällä on takanaan jo satoja keikkoja ja orkesteri on tehnyt yhteistyötä eri artistien kanssa. Mm. Joel Hallikaisen, Erika Vikmanin ja Petri Ritarin kanssa.

Patajätkän ohjelmisto painottuu vanhempaan musiikkiin, joka on sovitettu kokoonpanon instrumenteille sopivaksi. ”Olemme saaneet usein palautetta, että vanhat kappaleet kuulostavat meidän soittaminamme raikkailta ja meillä on oma soundi. Tähän haluamme ehdottomasti pyrkiä, eli olla jotain, johon tarttua, mistä meidät tunnistetaan!”

Yhtye taitaa tanssi-illat, ravintolaillat ja yksityistilaisuudet monien vuosien kokemuksella. Myös bileohjelmisto on orkesterilla hallussa.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Patajätkä–kokoonpano Miikka Henriksson: Laulu, kitara Jaakko Luoma: Kitara, laulu Jussi Seppälä: Basso, laulu Markus Snellman: Rummut, laulu  

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.