FI / EN

Opi lukemaan kehonkieltä – Jose Ahonen ja Lorenz Backman

Jose Ahonen ja Lorenz Backman
Seuraavat keikat

Esittely

Positiivista kehonkieltä käyttämällä parempiin tuloksiin!

Taikuri-mentalisti Jose Ahonen ja näyttelijä-juontaja Lorenz Backman ovat koonneet viihdyttävän asiapaketin kehonkielestä. Luennon konkreettiset esimerkit ja hauskat tosielämän tarinat muuttavat täysin tapasi nähdä muut ihmiset.

Lorenz Backman

Kehonkielen osuus kaikesta kommunikaatiosta on ylivoimaisesti suurin. Tunteet ja ajatukset näkyvät kehossa, vaikkei sitä haluaisi. Mitä enemmän osaat lukea kehonviestejä, sitä paremmin tiedät, mitä toinen todella ajattelee ja tuntee ja pääset parempiin tuloksiin töissä, ihmissuhteissa ja kotona.

Lorenz Backmanin luennon tavoitteena on:

  • opettaa sinut lukemaan kehonkieltä ja antaa välineet lukea todellisia ajatuksia puheen takana
  • opettaa vaikuttamaan positiivisesti toisen mielentilaan, vain kehonkieltä muuttamalla
  • käyttämään positiivista kehonkieltä, jolloin sinusta pidetään enemmän ja sinuun luotetaan. Kun sinuun luotetaan, teet enemmän kauppaa myyntitilanteessa ja saat ideasi paremmin läpi

Jose Ahonen

Mentalisti Jose Ahonen käyttää mikroilmeitä yhtenä työkaluna luodakseen vaikutelman ajatusten lukemisesta. Luento on viihdyttävä ja se sisältää täyttä asiaa ja oikeasti toimivia tekniikoita parempaan vuorovaikutukseen ja ihmisen lukemiseen.

Mikroilmeet ovat kasvoilla hyvin nopeasti käväiseviä ilmeitä, joita ihminen tuottaa ja tulkitsee alitajuisesti. Mikroilmeitä ei voi teeskennellä ja niitä on hyvin vaikea peittää. Mikroilmeet antavat viitteitä henkilön tunnetilasta tai reaktiosta esimerkiksi esitettyyn kysymykseen. Ne ovat universaaleja ja kulttuurista tai kasvatuksesta riippumattomia.

Jose Ahosen luennolla opit:

  • Mitä ovat mikroilmeet
  • Kuinka niitä tulkitaan
  • Mitä mikroilmeistä voidaan päätellä
  • Kuinka kysymykset / vuorovaikutus rakennetaan siten, että mikroilmeiden havaitseminen on mahdollisimman helppoa 

 

 

Lue lisää

Lisätiedot

“Jose Ahonen johdatti Finavian siviili-ilmailun turvakouluttajat muutamassa tunnissa mikroilmeiden maailmaan ja niiden tulkitsemisen alkuun. Lyhyellä koulutuksella saatiin paljon konkreettista oppia ja työkaluja osaamisen viemiseksi meidän toimintaympäristöön. Koulutuksessa ei ollut mitään taikuutta vaan teoriaa ja käytäntöä yhdistettynä selkeään pakettiin mielenkiintoisen sekä ammattitaitoisen esiintyjän toimesta.”

— Matti Lehto, pääkouluttaja Finavia Oyj, Yritysturvallisuus. turva-alan koulutusyksikkö

 

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit