FI / EN

Olli Lepänrinne

Olli Lepänrinne, trubaduuri
Seuraavat keikat

To 7.3.24

Turku, Yritystilaisuus

Pe 8.3.24

Tiirikkala
Turku

La 9.3.24

Proud & Mary Turku
Turku

To 14.3.24

Naantalin Kylpylä
Naantali

Pe 15.3.24

Oluthuone Sailor's
Helsinki

La 16.3.24

Tiirikkala
Turku

Pe 12.4.24

Proud & Mary Turku
Turku

La 13.4.24

Naantalin Kylpylä
Naantali

Pe 19.4.24

M/S Finlandia
Helsinki

La 20.4.24

M/S Finlandia
Helsinki

Su 21.4.24

M/S Finlandia
Helsinki

Pe 3.5.24

Tampere, Pub Simon
Tampere, Paja Bar

To 9.5.24

Turku, Mikaelin Kirkko

La 25.5.24

Yksityistilaisuus, Kaarina (Relax Corner)

Esittely

Olli Lepänrinne on kitaristi, laulaja ja lauluntekijä, jolla on 20 vuoden keikkakokemus muusikkona, trubaduurina ja viihdyttäjänä.

Monipuolisuus, musikaalisuus, laaja ohjelmisto ja positiivinen asenne tekee Ollista erittäin suositun esiintyjän niin yritys- ja yksityistilaisuuksissa kuin isoimmillakin areenoilla ja takaa tilaisuutenne onnistumisen. Kokoonpano  voidaan räätälöidä juuri teidän tilaisuuteenne sopivaksi. Lepänrinne tekee keikkoja paitsi trubaduurina myös duona, triona ja tarvittaessa isompikin bändi onnistuu.

Ohjelmistossa mm. seuraavien artistien tunnetuimpia hittejä: J. Karjalainen, Beatles, Bruce Springsteen, Kolmas Nainen, Michael Jackson, Eagles, Eppu Normaali, Eric Clapton, Ed Sheeran, Johnny Cash. Myös viihteellisempi ohjelmisto Frank Sinatrasta Nat King Coleen on tyylikkäästi toteutettavissa.

Olli on tehnyt lukuisten suomalaisten artistien kanssa yhteistyötä niin sävellys- kuin sanoituspuolella. Lepänrinteen lauluja on julkaistu eturivin artistien toimesta pitkälti toista sataa kappaletta. Taidokas muusikko on myös keikkaillut monien eri artistien kanssa tehden vuosittain yli 150 keikkaa trubaduurina ja eri kokoonpanoissa.

Artisti on julkaissut aiemmin tuotantoaan nimellä Olli Leppänen, myös albumin: Elämä on tässä -levyn nuorekkaat pop-iskelmät nousivat mukavasti radioiden soittolistoille. Uusimmat singlejulkaisut Olli Lepänrinne -nimellä ovat: Kahta ei karkuun pääse, Silloinkin kun et uskoisi, Kun tie nousee pystyyn ja uusimpana Juna johon en noussut (2021).

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.