FI / EN

Olli Ahvenlahti

Olli Ahvenlahti
Seuraavat keikat

Esittely

Olli Ahvenlahti – televisiosta tuttu pianisti ja euroviisukapellimestari. Puppenakin tunnettu viihdyttäjä luo tilaisuuteenne vuosien kypsyttämillä taidoilla musiikillisesti tyylikkään ilmapiirin joko yksin pianon ääressä tai orkesterinsa kera.

Olli Ahvenlahti Dinner Music on takuuvarmaa, swingaavaa pianoviihdettä cocktail-kutsuvierastilaisuuteenne, syntymäpäiville ja muihin päivä- sekä iltatilaisuuksiin, joissa tarvitaan musiikillisen tunnelman luojaa. Monipuolinen ohjelmisto koostuu amerikkalaisen musikaali- ja elokuvalaulukirjan nostalgisista ikivihreistä, eurooppalaisista hiteistä euroviisuineen sekä suomalaisen iskelmän ikimuistoisista sävelistä.

Olli Ahvenlahti Swing Duo tai Swing Trio tuo tilaisuuteen rytmiä ja mukavaa svengiä. Pianon lisäksi kokoonpanossa ovat kontrabasso sekä trioversiossa saksofoni. Laulusolistin mukaantulo tekee kokoonpanosta kvartetin. Ahvenlahden soittokumppanit ovat aina kotimaisen soittajiston ja ko. genren parhaimmistoa.

Isommat kokoonpanot laulusolisteineen räätälöidään tilaajan toivomusten mukaan. Ahvenlahti on viime vuosina tehnyt yhteistyötä mm. Johanna Iivanaisen, Annimaria Rinteen, Sofia Finnilän, Maria Lundin, Johanna Förstin, Jenny Robsonin, Jore Marjarannan ja Mikael Konttisen kanssa. Myös Fredi ja Kai Hyttinen ovat vanhoja työkumppaneita. Duo-esiintymiset mm. näitten laulusolistien kanssa ovat nekin ohjelmistossa.

 Olli Ahvenlahden Jazzkoulu perehdyttää kuulijan jazzmusiikin ja improvisoinnin maailmaan. Se on oiva Jazzin Kielikylpy ja antaa osallistujalle hyvän mahdollisuuden ymmärtää, mistä jazzissa on kysymys. Paikalla on oikea jazzyhtye, joka Jazzkoulun päätteeksi soittaa pienimuotoisen jazzkonsertin.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Olli Ahvenlahti

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit