FI / EN

Niko Visuri

Puhuja ja kouluttaja Niko Visuri luennoimassa kädessään muoviset ihmisaivot.
Seuraavat keikat

Esittely

Mr. Body Language® – Niko Visurin vauhdikas ja hauska kehonkielikoulutus / show avaa osallistujien silmät ja mielet katsomaan uudella tavalla ympäristöä ja kanssaihmisiä ja auttaa havaitsemaan ja hyödyntämään kehon kielen viestintää omassa toiminnassa niin työssä kuin vapaa-aikanakin, sekä lähikontakteissa, että nyt etäyhteyksissä, joissa viestinnän haasteet erityisesti korostuvat.

Kehonkielikoulutus / show sisältää paljon käytännön esimerkkejä ja antaa osallistujille uusia valmiuksia havaita sekä tulkita sanatonta viestintää ja hyödyntää taitoja käytännössä oman kanssakäymisen, työn, työssä hyvinvoinnin, myynnin, esiintymisen ja liiketoiminnan edistämiseksi.

Kehonkielen viestintään perehtymällä voidaan helpottaa ihmisten välistä kanssakäymistä, vähentää ja hallita vaikeita kanssakäymistilanteita sekä tehostaa oman viestinnän läpimenoa tavoitteiden saavuttamiseksi. Esityksessä käsitellään mm. menestyksekkään ensivaikutelman ja luottamuksen luomista, kuuntelemisen taitoja, positiivisten eleiden tehostamista sekä negatiivisten eleiden hallitsemista ja välttämistä tehokkaan viestinnän tukemiseksi.

Koulutus / show perehdyttää osallistujia hauskalla tavalla ja esimerkkien valossa kehonkielen maailmaan. Aihe puhuttaa osallistujia vielä tapahtuman jälkeenkin. Kkulutus on hauskaa ja hyödyllistä ja esitys aktivoi yleisön kokeilemaan uusia taitoja. Täyttä business relevanttia asiaa esitettynä huumorilla ja pilke silmäkulmassa!

Esitys sopii hyvin koulutuksiin, kokouksiin, myyntivalmennukseksi, seminaareihin, TYHY/TYKY -päiviin ja ohjelmaksi yritysten tapahtumiin, juhliin, illallispuheenvuoroksi ja pikkujouluihinkin.  Myös live- ja online- / etätapahtumat. Sujuvasti suomeksi tai englanniksi.

Niko Visuri on suosittu ja kansainvälisesti kokenut puhuja ja esiintyjä. Hän toiminut kehonkielen kouluttajana, puhujana, esiintyjänä ja asiantuntijana jo yli 30 vuotta ja kouluttanut sekä esiintynyt yli 1.500 yritystapahtumassa. Hänen kehonkieli- ja myyntikoulutuksiin on osallistunut Suomessa ja kansainvälisesti, 15 eri maassa (mm. USA, Japani, Saksa, Brasilia, Espanja, Taiwan) yli 15.000 osallistujaa. Kansainvälisten finanssialan yritysten kuten GE Capital, Skandia ja SEB myynnin johtotehtävissä myös yli 30 vuotta toimineena, hän on vastannut Suomessa valtakunnallisista myynti – ja asiakaspalveluorganisaatioista ja mm. yli 400 myyjästä ja yli 250.000.000 euron vuosimyynnistä.

Lue lisää

Lisätiedot

Referenssejä

Nauroin ääneen, tykkäsin kovasti, hyvä setti, erittäin hyvä esitys ja asiaa!
Kiitoksia sinulle, oli oikein hyvä show ja koettiin tosi hyväksi tähän hetkeen!!
Tässähän alkaa jo innolla odottamaan seuraavia lähipäiviä, että pääsee kokeilemaan näitä taitoja!

Muutamia esiintymisiä

Kehonkieli –puheenvuoro pörssiyhtiön 100 myyjälle koulutusviikon päätteeksi
Pudasjärven kaupunki, Pitoa ja Vetoa Työkykytapahtuma
Villa Haikko, henkilöstöpalveluyhtiön kesäjuhla
Villa Smeds, julkishallinnon IT-yksikön ajankohtaispäivä
Musiikkitalo, Work Goes Happy Työhyvinvointitapahtuma
Yrityksen palkitsemisillallinen Lahden vesitornissa
Illallispuheenvuoro valtakunnallisen etujärjestön 75v juhlassa Vierumäellä
Illallispuheenvuoro pörssiyhtiön manager -tapahtumassa Petäys Resortissa
Puheenvuoro rautakauppaketjun yrittäjäpäivillä Scandic Hub Helsinki

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit