FI / EN

Netta Skog

Digiharmonikkataiteilija Netta Skog
Seuraavat keikat

Esittely

Digiharmonikkataiteilija Netta Skog on yksi Suomen erikoisimmista artisteista.

Tämä digiharmonikan maailmanmestari pystyy näyttämään mihin tämä yksi perinnesoitin todella pystyykään! Netta tarjoaa monipuolisella ohjelmistollaan juuri sitä erilaista, yllättävää ja sykähdyttävää ohjelmaa, jollaista et voi missään muualla kokea. Silmät sulkiessasi et voi edes uskoa, että kyseessä on harmonikka, sillä kaikki kuulostaa siltä kuin paikalla olisi kokonainen orkesteri.

Tämä artisti on kiertänyt maailmaa niin heavy metal -yhtyeiden mukana kuin maailman suurimman sirkuksen, Cirque Du Soleil -produktion riveissä. Vuonna 2006 hän voitti arvostetun Kultainen Harmonikka -kilpailun ja vuonna 2015 hän nappasi digiharmonikansoiton maailmanmestaruuden. Hän on myös yltänyt Tangomarkkinat-laulukilpailun finaaliin vuonna 2013.

Netta Skog on myös tehnyt historiaa vierailemalla harmonikansoittajana Suomen suurimmissa heavy metal -bändeissä, joista mainittakoon Nightwish, Children of Bodom ja Mokoma. Vaikka Netta on pääasiassa sooloartisti, tekee hän myös yhteistyönä duo-esiintymisiä Stratovariuksen laulaja Timo Kotipellon sekä Viikate-yhtyeestä tutun Kaarle Viikatteen kanssa. Viime vuosina Netta on myös tehnyt joulukonsertti-kiertueita upeaäänisen Nina Tapion kanssa. Netta on tuottanut itse esimerkiksi elokuvamusiikkikiertueen, jossa soitti loppuunmyydyille konserttisaleille 8 eri elokuvan musiikkia, jotka hän itse sovitti digiharmonikalle. Hän oli myös vuonna 2024 yksi MAAGIKOT -kiertueen taiteilijoista ja kiersi Suomea kuukauden ajan taikureiden, mentalistien ja jonglöörien kanssa niin ikään loppuunmyydyissä saleissa.

Netta soolona, Yritystilaisuudet

Netta Skog on loistava valinta esimeriksi tapahtumasi avausnumeroksi tai ylipäätään ohjelmanumeroksi. Netan ohjelmistossa on kappaleita niin klassisesta musiikista heavy-metalliin, joten tilaajalla on mahdollisuus valita tilaisuuteensa juuri sopivaa musiikkia. Netta pystyy myös vetämään tapahtumassasi kokopitkän keikan (60min).

Keikan aikana kuulija pääsee tutustumaan laajemmin digiharmonikan mahdollisuuksiin, ja tästä onkin Netta saanut kiitosta, että ohjelmistosta löytyy aina jokaiselle jotakin. Lisämausteena keikalla toimivat Netan humoristiset välispiikit ja tarinat uransa varrelta.

Jokaiseen tilaisuuteen on mahdollista valita Netan ohjelmistosta myös laulubiisejä, eli Netta ei pelkästään soita instrumentaalimusiikkia vaan laulaa myös tarpeen tullen.

Yksityistilaisuudet

Netta Skog on tuttu näky syntymäpäiväjuhlissa, häissä sekä jopa pienimuotoisissa illanvietoissa! Soittimensa ansiosta hän pystyy esiintymään jopa sinun olohuoneessasi, koska ei ole tarvetta äänentoistolaitteille.

Festivaali ja klubikeikat

Netta Skog on vuosia jo tehnyt omalla nimellään soolokeikkoja varsinkin eri heavy metal -festivaaleilla. Digiharmonikasta raikuvat tällöin kaikki klassikot heavy metal- ja rock-maailmasta. Muiden tyylilajien festivaaleilla Netta on myös kokenut esiintyjä, sillä repertuaarista löytyy monipuolisesti myös esimerkiksi elokuvamusiikkia ja tuttuja nykypäivän hittejä.

Esimerkkejä ohjelmistosta

Instrumentaalina esimerkkikappaleita: Jean Sibelius – Finlandia, Karl Jenkins – Palladio, J.S Bach – Toccata in D minor

Musiikkia muun muassa seuraavilta bändeiltä: Nightwish Children of Bodom, Rammstein Two Steps From Hell

Laulettuna esimerkkikappaleita: Rautavaara – Auringon Lapset, Chris Isaack – Wicked Game, Kuumaa – Tulipalo 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit