FI / EN

Neitoset

Neitoset solistinaan Mari Pisilä.
Seuraavat keikat

La 13.4.24

Auran Nuortentalo Live Lavis 10 v klo 13.00-17.00
Aura

La 20.4.24

Metsälinna
Viiala - Akaa

Ke 24.4.24

Hotelli-Kylpylä Rauhalahti
Kuopio

La 27.4.24

Naantalin Kylpylä
Naantali

La 4.5.24

Pajarinhovi
Kitee

Ma 6.5.24

Loma 6.5.24 - 12.5.24

Ti 14.5.24

M/S Finlandia
Helsinki

To 16.5.24

Viking Glory
Turku

La 18.5.24

Ideapark Lempäälä (Maikki tangot)
Lempäälä

Ma 20.5.24

Loma 20.5.24 - 23.5.24

Pe 24.5.24

Helsinki Pavi
Vantaa

Pe 31.5.24

Lusan Halli
Kurikka

To 13.6.24

Jänhiälän Lava
Lappeenranta

La 15.6.24

Rönnin lava
Orivesi

Pe 21.6.24

Naapurivaaran Huvikeskus
Sotkamo

La 22.6.24

Yppärin merimaja
Pyhäjoki

Ke 26.6.24

Virtain Hiekkarannan lava
Virrat

La 29.6.24

Ilveskasino
Kuopio

Su 30.6.24

Helsinki Pavi
Vantaa

Pe 5.7.24

Hangan Lava
Hankasalmi

La 6.7.24

Alaviirteen Meripaviljonki

Su 7.7.24

Uittamo Paviljonki
Turku

Pe 12.7.24

Ravintola Valdemari
Rovaniemi

Esittely

Neitoset tarjoavat sitä mitä 2020-luvun tanssi-ilta kaipaa – iloista ja nuorekasta viihdettä ammattitaidolla.

Orkesterin ohjelmisto poikkeaa tanssittavuudellaan. Kappalevalinnoissa sekä sovituksissa on kuultu tanssivan kansan toiveita herkällä korvalla ja löytyypä tanssitaitoa myös orkesterin jäseniltä itseltään. Omien julkaisujen (mm. Kosketa, Vieras ja Käsikirjoitus) lisäksi Neitoset esittävät keikoillaan monipuolisen kattauksen tarkoin valikoituja iskelmäkappaleita, poimintoja lukuisilta artisteilta, eri vuosikymmenien ajalta.

Neitosten tahdissa ei kenenkään aika käy pitkäksi, sen takaavat alati rikki oleva keikkabussi, ja sen takapenkillä pötköttävä aito ja oikea Pihlajamaa. Tämän aikaansaavan orkesterin edesottamuksia voit seurata myös sosiaalisen median eri kanavista (Facebook, Instagram sekä TikTok).

Neitoset, ensimmäinen Kullervo Linnan säätiön palkinnon saanut naisorkesteri, Vuoden 2020 Tanssittaja sekä Tanssiorkestereiden Suomenmestari vuodelta 2019.

Lataa juliste A3 (pdf)
Lataa juliste A2 (pdf)

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Laulu – Marja Pisilä  Harmonikka, koskettimet ja laulu – Stiina-Emilia Kemppainen
 Kitara ja Domra – Maria Sapelkina
 Basso ja laulu – Azra Topcu
 Rummut – Satu Palmroos   Satu Palmroos, rummut Bändimme kuopus kurvaa volkkarillaan ensimmäisenä keikkapaikalle, ja kun muu bändi saapuu, Satu on jo juonut pannullisen kahvia järjestäjien kanssa. Satu on muutenkin luonteeltaan pedantti, senhän näkee jo rumpusetistä ja kuulee illan kompeista. Ei liene yllätys, että Satu vastaa orkesterin kirjanpidosta. Stiina-Emilia Kemppainen, harmonikka, koskettimet ja laulu Keikka-auto ”Eeli” kurvaa paikan pihaan Tiitun käsittelyssä lähes ammatti-autoilijan elkein. Auton ylläpito ja muutkin aikatauluihin liittyvät asiat sujuvat tältä C-kortin omistajalta mainiosti. Eelin takapenkillä pötköttää haitaristille tärkeä peli, joka kantaa nimeä Viljo. ”Se ei soetto soe, ennenku on haetari sylissä”, tuumailee Kaenuun oma tyttö Hyrynsalamelta ilta toisensa perään. Marja Pisilä, laulu Vänkärin paikalla istuu sulosävelten tulkitsija, joka harvoin jää tilanteessa kuin tilanteessa sanattomaksi. Siitäpä syystä Maikki onkin bändin juoksevien asioiden hoitaja, ja hän myös vastaa yhteistyökuvioista. Sosiaalisesta luonteestaan ja puheliaisuudestaan johtuen, bändi onkin keikoilla aika ajoin kadottanut solistinsa. ”Jäin taas suustani kiinni”. Azra Topcu, basso ja laulu Keikka-automme takapenkiltä kömpivät useimmiten kielisoitinten velhot. Azra, kansanmusiikin maisteriksikin tituleerattu basisti, vastaa kaikkein matalimmista äänitaajuuksista. Yllätykseksemme olemme kuitenkin saaneet huomata, että valssi ja eritoten Iloinen Amsterdam saa tämän välillä hiukan vakavammalta näyttävän taiteilijan yltymään lähes riemunkiljahduksiin. Voimaakaan tältä sisukimpulta ei puutu, ja siitä on nauttinut koko bändi, kun kamat rullaa auton perälle alta aikayksikön. Maria Sapelkina, kitarat ja domra Uusimman jäsenemme ohella, olemme saaneet tutustua myös täysin uuteen soittimeen, Domraan. Tämä Sibelius-Akatemian kasvatti, nauttii syksyisin sieniretkeilystä ja vapaa-ajallaan hän on kuin kala vedessä, keikkareissuilla saatatkin yllättää hänet vedestä polskimasta. Pian keikan jälkeen Maria löytää sopivan pesän Eelin takapenkiltä ja loppumatkan hän taittaa virkeänä kohti Varsinais-Suomen pääkaupunkia, Turkua.

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.