FI / EN

Murtojärvi Duo

Ilpo ja Sanna Murtojärvi, Duo
Seuraavat keikat

Esittely

Murtojärvi Duo Ilpo Murtojärvi (kitara) & Saana Murtojärvi (laulu)

Kitaristi Ilpo Murtojärvi on tehnyt pitkän uran muusikkona, sovittajana, säveltäjänä, tuottajana sekä soitonopettajana. Lukuisten artistien taustalla vaikuttanut Murtojärvi on säveltänyt ja levyttänyt uransa varrella myös paljon omaa musiikkia. Tytär Saana Murtojärvi on niin ikään työskennellyt pitkään musiikin parissa laulajana, muusikkona ja laulunopettajana. Sukulaissuhteen lisäksi Ilpoa ja Saanaa yhdistää rakkaus hyvään musiikkiin, erityisesti jazziin ja bossanovaan.

Timanttisen viihdeduon ohjelmistoon on valikoitunut muusikoiden yhteisiä suosikkeja rytmimusiikin ikivihreistä helmistä kiehtoviin erikoisuuksiin. Duon musiikki menee tunteisiin sillä positiivisimmalla tavalla: Ilpo Murtojärven virtuoosimainen kitarataiturointi ja Saana Murtojärven suoraan sieluun väreilevä laulusoundi luovat yhdessä musiikillisen kudelman, jonka tunnelma lämmittää luita ja ytimiä myöden.  

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit