FI / EN

Mr. Zeus

Tubettaja Mr Zeus
Seuraavat keikat

Esittely

Mr. Zeus on tamperelainen hyväntahdon lähettiläs ja nouseva Youtube-tähti, jonka kantavana tarinana on muiden tsemppaaminen ja erityisesti nuorten hyvinvointi. Hän ja hänen Meemitalo-kollektiivinsa tuottavat hyväntahdon viestiä ja pyrkivät edesauttamaan positiivisella työllään yhteistä hyvää mieltä. Mr Zeuksella on Youtubessa 64,7 t, Instagramissa 24,5 t ja TikTokissa 106,5 t seuraajaa.

Mr. Zeus, alias Miikka Launiainen, tekee mielellään puhujakeikkoja sekä Meet & greet -tapahtumia. Hän on mm. käynyt puhumassa ylä-asteilla koulukiusaamisesta. Puhuja-ammattilaisena hän on tehnyt myös juontokeikkoja (mm. kulttuurifestivaalit). Mr. Zeus tekee musiikkia ja voi lisäksi räppäillä keikoillaan.

Mr. Zeuksen YouTube-kanava on hyvin monipuolinen, mutta erityisesti sieltä löytyy haastevideoita, musiikkia ja näyteltyjä videoita. Harrastuksiin kuuluu jääkiekko, punttisali ja kavereiden kanssa hengailu. Olen myös hyvän ruuan ja terveellisten elämäntapojen ystävä.

Kohderyhmä YouTubessa:
18–24 vuotta 27,2 %
25–34 vuotta 16,0 %
35–44 vuotta 33,0 %

Avainsanat:
Musiikki, live esiintyminen
Meet & greet
Motivaatiopuheet
Koulukiusaaminen 

Millainen Mr Zeus on henkilönä?

– Olen intohimoinen tubettaja ja artisti ja haluan käyttää näkyvyyttäni hyviksi kokemieni asioiden esiintuomiseen. Olen kerännyt kokemusta erilaisista maailmakuvista työskentelemällä erilaisen ihmisten kanssa.

– Arvoni sisällön luomiseen syntyykin siitä, että pystyn jakamaan mahdollisimman laajalle positiivista ja inspiroivaa energiaa. Olen urheillut koko elämäni ja pidän liikuntaa ja terveellistä elämäntapaa ihmisen tärkeänä perustana. Haluan tuoda esiin terveellisen elämätapoja hauskalla ja helposti lähestyttävillä tavoilla. Hienoin asia, mitä olen artistina päässyt tekemään, on ollut laulaa täydelle jäähallin yleisölle, ja yleisön edessä esiintyminen onkin selvästi itselle SE juttu, kertoo Mr Zeus, joka ennen sosiaalisen median vaikuttajan uraa työskenteli mm. kiertävänä pölynimurikauppiaana, puhelinmyyjänä, myymälän kassalla ja vartijana.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.