FI / EN

Miss B – Drag Show

Dragartisti Miss B. säihkyvänä.
Seuraavat keikat

Esittely

Miss B Drag Show säkenöi! 

Tämä show tarjoaa katsojalleen ihastuttavimmat ikivihreät aina klassisesta Paula Koivuniemestä Kaija Koohon, sekä unohtamatta ulkomaalaisia tähtiä kuten Lady Gagaa tai Whitney Houstonia. Tämä show on tuo ihastuttavimmat tähdet yhteen.

Miss Eurovision Drag Show 

Mitä olisi ilta ilman Lordia tai Ruotsin oopperadiiva Malena Ernmania, varsinkin jos lavalle vielä heittää Monica Aspelundin tai Conchita Wurstin. Tässä showssa äänestys on toissijainen juttu kun lavan valtaa joukko Euroopan puhutuimpia artisteja.

Miss Finland Drag Show 

Tuo lavalle kaikkien aikojen rakastetuimmat hahmot, aina Katri Helenasta Sanniin ja muihin tämän päivän kotimaisiin artisteihin Tässä showssa maitolavan prinsessan kruunun ottaa haltuun itse kuningatar.

Miss Winter Wonder Woman Drag Show 

Matka joulumaahan saa yllättävän käänteen, kun joulumuori pistää vanhat hitit uusiksi. Joulupalloista lentää glitteriä, kun lavan ottaa haltuun niin tunnetuimmat ulkomaiset kuin kotimaisetkin artistit. Vauhtia muorilla pukkaa sillä pukin taakseen jättämät tonttutytöt ovat tällä kertaa muorin apuna lavalla.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit